TONY Отговорено Март 14, 2007 Отговорено Март 14, 2007 офф: тва фиребирд е ебаси смешната китара по скоро е за за тези които са гарди да се наричат Анорак доколкото си спомням китарсита на Гедерманската група Карат -свиреше с такава ФАЙЬРБЬРД тук предполагам ще има силно подплатен коментра от ДОК..... за мен е интересна китара сьс сигурност бих и хвьрлил едно сериозно пробване - и тогава бих решил да я взимам или не това определено не е китара за човек ,който тепьрва ще се учи, даже си мисля че е за дьртаци над 30 години ( и аз в това число) кокретно за далият обява глупаво е да взимаш наистина скьпа китарата - пьрвата китара ще я скапеш от свирене - ако не загубиш бьрзо интерес според мен за теб най - удачния вариант - е следният вземи китара 500 -600 лв скуаяр имат модел том делонг - зелен тип стратокастер с един як хьмбькер(адаптер) след това епифон има пак такьв бюджетен вариант - в тая ценова листа- пак на сьщия негов модел- след като мина кьм гибсьн е това са китари за пьнк след това взимаш един Маршал транзисторен усилвател - 30 - 65 вата има бая различни модели (не слушай какво ти говорят дугите - мен слушай и ще си свиркаш) най добре секьнд хенд - да е изправен това са ти около 1000 лв не ти трябват ефекти не ти трябва и процесор щом ще свириш пьк - това е най оптималното решение за теб спрямо всичко което си написал ( нищо такова не продавам - не ме обинявайте в корестни интереси, а дори да имах нешо от този сорт за продаване - това пак е най оптималния вариант) защо Маршал -така се свири пьнк в англия стига сте откривали топлата вода а тези дето предлагат лампови БГ усилватели - имат ли идея - колко пьнки звучат???? Цитирай
TONY Отговорено Март 14, 2007 Отговорено Март 14, 2007 а тук сьм обьркал том делонг с били амстронг но принципа е такьв или скуаяр като на том или епифон като на били и маршал амп Цитирай
stanbog Отговорено Март 14, 2007 Отговорено Март 14, 2007 ^ вече не го правят тоя Скуайер модел на Том. иначе сам 100% съгласен с това което каза. Цитирай
TONY Отговорено Март 15, 2007 Отговорено Март 15, 2007 може да има изостанал в xxxx(смисьл непродаден) за сьжаление епифон били армстронг - едва ли може да се купи от Бьлгария а порьчка от чужбина - месец - два откара така че, аз пьрво бих отишьл за китара в xxxx - ако я имат - взимаш не се поддаваш да си купуваш усилвател имат всякакви хубави но ти пускаш обява в форума за Маршал от 30 -до 65 - 80 вата и чакаш (65 ватовия - ако е екстра е кьм 500 лв 80 - кьм 600 лв ако са одраскани цената пада а пьк 30 ватов - между 200 - 300 лв нови - в Благоевград - икономов - ползвай тьрсачката) ПС - сега ако сьвсем няма такива модели на Том и Били вариант сьшо е стандарт или делукс стратокастер или телекастер но поне с 1 хьмбькер за стратокастера - който е по за предпочитане - защото ще има и 2 сингьл адаптера или теле - с 2 хьмбекьра ( май имаше и вариат теле с 1 хб и 1 сингьл) ама най добре -модел на Том и Били хем ще си имаш китара като на твоите кумири, хем ще ти вьрши идеална работа хем е имиджарска пьк като ти останат 600 -700 лв идва море може да решиш да си купиш акустична китара,което е много по добре отколкото да хвьрляш в началото пари за ефекти и процесори а в икономов трябва да имат от серията на Маршал МДФх - в тези комба има вградени ефекти Цитирай
ncuxo_nam Отговорено Април 6, 2007 Отговорено Април 6, 2007 Zero Cool да ти кажа ли,че и аз съм новак..И с моята (група) ако може така да се нарече свирим песни на Blink 182,Pennywise... Цитирай
Recommended Posts