kiki vai Публикувано Март 10, 2007 Публикувано Март 10, 2007 някой знае ли какви ефенти използва сатриани в тази песен особено при солото благодаря ви предварително Цитирай
Mladen Отговорено Март 13, 2007 Отговорено Март 13, 2007 По-принцип това му е "конфигурацията" http://guitargeek.com/rigview/293/ Специалнио за парчето не знам,щото не се сещам за момента! Но ще го чуя пак тогава ке пишем!!! Satch forever!!! Цитирай
kirk-hammett Отговорено Март 13, 2007 Отговорено Март 13, 2007 Да но все пак този гиър е от 2000 г. Все пак може да е променил нещо през тези 7 години в гиъра . По въпроса на пича ще чуя парчето и ще му драсна на ЛС. Mladen нищо лично Цитирай
Mladen Отговорено Март 15, 2007 Отговорено Март 15, 2007 Да но все пак този гиър е от 2000 г. Все пак може да е променил нещо през тези 7 години в гиъра . По въпроса на пича ще чуя парчето и ще му драсна на ЛС. Mladen нищо лично Прав си Kirk, просто не догледах!!! Извинявам се за което!!! Цитирай
Flanker Отговорено Март 15, 2007 Отговорено Март 15, 2007 Нещо не мога да я намеря песента ю youtube.kiki vai можеш ли да ми я пратиш на мейл-а? flanker@abv.bg Цитирай
DILETANT Отговорено Март 15, 2007 Отговорено Март 15, 2007 Да но все пак този гиър е от 2000 г. Все пак може да е променил нещо през тези 7 години в гиъра . По въпроса на пича ще чуя парчето и ще му драсна на ЛС. Mladen нищо лично Песента е от 2000 г. от албума "Engines Of Creation", така че съвпада с информацията от guitargeek.com Но на този сайт има инфо предимно за концертния чейн на китаристите, а не за ефектите използвани при записите в студиото. Конкретно за дискутираната песен, струва ми се, че Сатч използва уа-уа педал или някакъв auto-wah ефект. Цитирай
Recommended Posts