viktor.velikov Публикувано Юни 11, 2018 Публикувано Юни 11, 2018 Здравейте! Последната китара, която си купих, е Ibanez rg2620. С времето лостът на тремолото стана доста хлабав и не стои там където го оставям. Знам, че трябва да си купя тези малки teflon washers, които се заменят на определено време, но не знам от къде. Знаете ли място в БГ където да ги поръчам или друг начин по който да "стегна" лоста? Благодаря предварително! Цитирай
Fashion Отговорено Юни 11, 2018 Отговорено Юни 11, 2018 https://www.thomann.de/intl/bg/ibanez_2le21_torque_bushings.htm Цитирай
viktor.velikov Отговорено Юни 12, 2018 Автор Отговорено Юни 12, 2018 Благодаря! Дадоха ми малко акъл да махна тези тефлонови детайлли и да навия един-два пласта тефлонова лента под тях. Получи се и работи, поне за момента Цитирай
Nikolov_76 Отговорено Юни 12, 2018 Отговорено Юни 12, 2018 (Редактирано) Бях гледал в едно видео, че слагат малка пружинка в отвора, където се навива лоста на тремолото. Пружината прилича на такава от химикалка, но доста по- здрава. Тя създава напрежение отдолу, под лоста и не му позволява да се движи съвсем свободно. Видя ми се доста ефективно. Редактирано Юни 12, 2018 от Nikolov_76 Цитирай
mordor_bg Отговорено Август 4, 2018 Отговорено Август 4, 2018 Моят е ibanez grg 270 и това нещо го стягам с шестограм. Точно зад ръчката, след като я натисна до край има отвор, който иначе влиза навътре и не се вижда. Виж дали и при теб не е така. Дано съм ти бил полезен . Цитирай
Recommended Posts