Aureliano Публикувано Март 7, 2007 Публикувано Март 7, 2007 Предлагам рисуване на китари и други инструменти с всякакви картинки, които си пожелаете. Рисунката се прави от професионална художничка с акрилни бои. Върху рисунката се полага лак и се полира, за да стане ок. Ето например така може да изглеждат : Цитирай
Aureliano Отговорено Март 7, 2007 Автор Отговорено Март 7, 2007 на каква цена горе доле ? Максималната цена е 200 лв, а минималната е само 50 лв. Зависи от големината и сложността Цитирай
vlex Отговорено Март 7, 2007 Отговорено Март 7, 2007 Аз пък имам предложение към теб Смени заглавието на топика, че така малко не се набива на очи. Избери си там нещо paint art, airbrush art или там както ти хареса, но да се вижда от заглавието, че за тва става дума. Повече виждаемост= повече клиенти Успех! Цитирай
Nikifena Отговорено Март 8, 2007 Отговорено Март 8, 2007 Покажи нещо истинско направено от мацката да го видим.. Цитирай
Aureliano Отговорено Март 8, 2007 Автор Отговорено Март 8, 2007 Истинско, но от дуга художничка Цитирай
olygofren Отговорено Март 8, 2007 Отговорено Март 8, 2007 Тая пък кой ти я не знае... Жестока китара. Цитирай
hammet Отговорено Април 14, 2007 Отговорено Април 14, 2007 Niceeeeeeeeeeee..... като си взема ел. китара пак ще пиша.... Цитирай
Dikata Отговорено Април 14, 2007 Отговорено Април 14, 2007 готина услуга предлага6.доста клиенти са ме питали кои рисува вьрху китари.оба4е трябва да има гаранция ,4е няма да има 6егрен(портокалов ефект)и други дребни бояджииски хави.абе хората искат да е като стькло гладко.а акрилните лакове са беля да ги 6лаифа6 и полира6-говоря за професионален резултат.това не е полиуретан.патил сьм си от акрилни бои.ако вси4ко е гот-супер.и цените са приятни.ако има не6то 6те ти пи6а. Цитирай
Recommended Posts