ililst Публикувано Март 2, 2007 Публикувано Март 2, 2007 Здравейте!Викам и аз да се представя,а? Казвам се Илиана и съм на 25 годинки. По професия съм инженерче, което ще рече, че не се занимавам професионално с музика. Е не съм съвсем аматьор-практикувала сам пиано 10 години (ама беше отдавна). Понаучила сам това-онова и на китара,ама не сам за пред хора още. Музикалният ми вкус е така да се каже-разностранен. По-конкретно:реге,фънк,ска,пънк,рок и метъл. Колкото до форума-супер приятно място с много приятни хора.Винаги когато имам време с удоволствие преглеждам темите. Разделът,който ми пълни душата е Авторска музика. Евала хора страшни сте! Цитирай
sa6tiat Отговорено Март 2, 2007 Отговорено Март 2, 2007 Welcome to the jungle... Дай нещо авторско, како.... Цитирай
Wolfheart Отговорено Март 3, 2007 Отговорено Март 3, 2007 добре дошла.радвам се, че вече си имаме и инжeнер в нашите редици wellcome in the army поздрави!!! see ya Цитирай
bradata Отговорено Март 5, 2007 Отговорено Март 5, 2007 добре дошла.радвам се, че вече си имаме и инжeнер в нашите редициwellcome in the army поздрави!!! see ya Е и аз съм почти инж. Добре дошла! Цитирай
stratocaster Отговорено Март 6, 2007 Отговорено Март 6, 2007 аз пък хич не съм инжинер....ама какво от тва добре дошла инжинер по какво си? центровка на москвич можеш ли да правиш Цитирай
ililst Отговорено Март 6, 2007 Автор Отговорено Март 6, 2007 E,добре сам ви заварила!!! stratocaster,ама ти оцели баш в десетката! центровки праим секакви, ама най си обичам центровка на москвич да правя Така че карай машината да я центрираме Цитирай
Wolfheart Отговорено Март 7, 2007 Отговорено Март 7, 2007 :) stratocaster кви пари искаш за москвето. поздрави!!! Цитирай
stratocaster Отговорено Март 9, 2007 Отговорено Март 9, 2007 москчива е семейна реликва и няма стойност плюс това е идеално центриран, върви като пушка иначе имаме един полски фиат с развален стартер - за 200 лв е твой Цитирай
Wolfheart Отговорено Март 14, 2007 Отговорено Март 14, 2007 stratocaster де да знам. ililst фиатченцата как се справяш,да знам да го зимам ли :-( Цитирай
ililst Отговорено Март 14, 2007 Автор Отговорено Март 14, 2007 ^ За фиата не гарантирам-там не съм толкова добра! Цитирай
Тони96 Отговорено Март 25, 2007 Отговорено Март 25, 2007 Ами Илиянче, пожелавам ти много успехи във всички направления!!! И аз се занимавам с музика вече около 12год., но инак съм юрист!!! Но това, не пречи на изкуството!!! УСПЕХ !!! Цитирай
Recommended Posts