Misunderstood Публикувано Април 7, 2018 Публикувано Април 7, 2018 Привет, Имам нужда от миди кийборд, който да използвам по време на пътувания, за да не мъкна Motif-a Харесал съм си два максимално изчистени и бюджетни според мен модела: Icon iKeyboard 5 Nano IK Multimedia iRIG Keys Pro Ако се абстрахираме от разликата в клавишите и т.н, по-скоро ме интересува мнение за качество, здравина и усещане. *оставам отворен и за проверени подобни модели, удобни за път. Предварително благодаря на всички знаещи и можещи Цитирай
musicman Отговорено Април 9, 2018 Отговорено Април 9, 2018 Пипал съм iRIG-a и не ми харесва на пипане Аз не съм клавирист но имам няколко клавиатури, които ми харесват. Но пък не са мобилни. 2 Цитирай
Misunderstood Отговорено Април 10, 2018 Автор Отговорено Април 10, 2018 Apple&VSTI, Благодаря за максимално изчерпателния отговор и съветите. Напълно съм съгласен и споделям казаното. Ползвам Motif XF7, но миди клавиатурата ми е необходима за път, за бързо нахвърляне на идеи, които ми се "завъртат" в главата. Така или иначе лаптопа е постоянно с мен. От там и желанието ми да е максимално лека и компактна. Разбира се, "разсвирване" също би било добре дошло, така че - ще съм благодарен за насока към оптимален модел. Предварително благодаря! 1 Цитирай
Misunderstood Отговорено Април 12, 2018 Автор Отговорено Април 12, 2018 Apple&VSTI,Ако всеки вземащ отношение от позицията на знаещ и можещ в този форум беше като теб - без нотки назидателност, "големеене" и безпощадност към "глупостта" на лузърите като мен - тук би било едно много по-прекрасно място.Респект и благодарности за подробната, полезна информация и съветите. 2 Цитирай
Recommended Posts