Putniq Bega4 Отговорено Март 17, 2005 Отговорено Март 17, 2005 Абе направих един звук дето яко ми хареса и реших и да запиша нещо с него тва парче сега тепърва го разучавам , така че повечето е импровайзинг LZ не мога да го дръпна нещо Цитирай
Baby Thomas Отговорено Март 17, 2005 Отговорено Март 17, 2005 По-добре. Прекалено е здраво и ще ти се отсвири Цитирай
Rust Отговорено Март 17, 2005 Автор Отговорено Март 17, 2005 не мога да го дръпна нещо Moже да си уцелил момент на умрялост на датаком-а често му се случва да зачезне .... направо ако искаш изчакай 2рата версия ... мисля до 2-3 дни да се хвана да запиша ... в нея по план ще се очакват следните бонуси : 1-> акустична парт 2-> по-добра хай-гейн парт 3-> по-хубав звук (този му открих някои дефекти , които хич не ми харесаха , лошото е че не знам дали ще мога да ги махна ) Цитирай
Rust Отговорено Март 18, 2005 Автор Отговорено Март 18, 2005 малко мастеринг усилия приложих на версия 1.0 ... някой ако има желание може да чуе и да каже как му се струва ... и евентуално някой акъл да даде http://info.datacom.bg/rust/Sounds/LZ-03a.mp3 Цитирай
Putniq Bega4 Отговорено Март 20, 2005 Отговорено Март 20, 2005 По-добре. Прекалено е здраво и ще ти се отсвири ама ти верно ли??? :green: Цитирай
Rust Отговорено Март 21, 2005 Автор Отговорено Март 21, 2005 Ето и първата част "the acoustic part" http://info.datacom.bg/rust/Sounds/LZac.mp3 Цитирай
Rust Отговорено Март 24, 2005 Автор Отговорено Март 24, 2005 нещо не праскате отзиви за новата версия ? ако е защото не ви харесва предпочитам да прочета "не ми харесва" това е такова онова е такова ... отколкото никой да не пише ! тези неща смятам ги постваме тук не за да се фукаме кой какво е направил , ами да си помогнем взаимно нещата ни да прозвучат по-добре ! Цитирай
peshoy2k Отговорено Март 24, 2005 Отговорено Март 24, 2005 ейййййййй тва е ама напрао като както си е според мен трябва ама мнооо лекинко да добавиш ниска среда ама не знам дали ще стане по като истинския запис. абе зарежи не го пипай май по-добре няма да стане. не го пиай таки си е добре на 90% Вай, а свирнята и тя така Цитирай
Steve_Vai Отговорено Март 24, 2005 Отговорено Март 24, 2005 ооо! Определено много яко! И си го научил парчето - евала и за изпълнението, и за ентусиазма! Само някак се губи онази звънливост на тона, специфична в оригинала... :think: Но иначе определено радва ухото! Цитирай
Rust Отговорено Март 24, 2005 Автор Отговорено Март 24, 2005 абе направих в началото бегъл опит да докарам оригинала на саунд ... но осъзнах че няма да стане , затова реших да си направя мой си саунд някъв ... още не съм го научил де ... само до там докъдето е семпъл-а :Р пък и до там не е 1:1 но мен ми харесва и така да си го свиря ... ако ще да се мъча 1:1 с вай по-добре да си пусна вай направо имам мерак да го направя цялото ... да ми влезе в колекцийката :Р ... ама как ме мързи :wall: Цитирай
Recommended Posts