BlueZone Публикувано Март 2, 2007 Публикувано Март 2, 2007 Еми тука понеже един приятел си остави баса за некой друг ден в нас и аз се вдъхнових нещо, та ей тва е резултата: Bass Song П.П. Сори за грешките, ама е импулсивно Цитирай
Geo Отговорено Март 2, 2007 Отговорено Март 2, 2007 (Редактирано) Симпатично е. Каква е машината?Много интересно звучи. Редактирано Март 2, 2007 от Geo Цитирай
muryo Отговорено Март 4, 2007 Отговорено Март 4, 2007 Chrysalid написа: Еми тука понеже един приятел си остави баса за некой друг ден в нас и аз се вдъхнових нещо, та ей тва е резултата: Bass Song П.П. Сори за грешките, ама е импулсивно супер е харевам този на4ин на свирене виктор уутън харесваш ли Цитирай
IgniteAll Отговорено Март 4, 2007 Отговорено Март 4, 2007 Много приятно парче! Импулсивното се усеща много и леко ми влиза в графата с хубави мелодии чути тук! Дай боже по-често да ти оставят басове така Цитирай
BlueZone Отговорено Март 6, 2007 Автор Отговорено Март 6, 2007 (Редактирано) Приятно съм изненадан от коментарите. Мислех си че никой не го е чул, щото темата постепенно изчезна от активност, та днес реших да я потърся Баса за съжаление не мога да кажа какъв е, щото абсолютно нищо не пише на него. Прилича ми на правен някакъв, ама ще питам човека, като дойде и ще съобщя. Записван е директно в пулта, като малко са вдигнати средите и високите от самия пулт. Не съм му правил никакви корекции, щото беше 6 сутринта и не бях спал от 30 часа, та хич не ми беше до смесване. Относно Уутън - мдааааа...кефя му се доста. Може да се каже, че от него съм се учил по отношение на баса Макар че ми е трудно да преценя той или Лес Клейпул ми е по-любим Редактирано Март 6, 2007 от Chrysalid Цитирай
Fashion Отговорено Март 10, 2007 Отговорено Март 10, 2007 Много ми хареса темата. Не се сдържах и драснах нещо отгоре . Дано нямаш нищо против и надявам се не съм я развалил много. Ето:http://media.putfile.com/bass-i-az Цитирай
BlueZone Отговорено Март 10, 2007 Автор Отговорено Март 10, 2007 (Редактирано) Значи за баса в крайна сметка се оказа следното: бил е притежание на басиста на P.I.F. и е правен от някакъв майстор в Пловдив, а хардуера и електрониката е от Warwick. П.П. Fashion - хубавко е станало Що не го разработиш. Мисля, че ще стане яко. БТВ чистата китарка накрая е много пичовска. Малко ми напомня на Мерилиън като саунд. Редактирано Март 10, 2007 от Chrysalid Цитирай
Fashion Отговорено Март 10, 2007 Отговорено Март 10, 2007 П.П. Fashion - хубавко е станало Що не го разработиш. Мисля, че ще стане яко. БТВ чистата китарка накрая е много пичовска. Малко ми напомня на Мерилиън като саунд. Радвам се ,че ти е харесало. Ако намеря повече време ще го завърша. Цитирай
don_pepinio Отговорено Март 10, 2007 Отговорено Март 10, 2007 Боби евала,много готина идейка! Трябва да го питам Емо за тоя бас че ми стана интересно. Fashion..с тия китарки е станало муцка! Цитирай
Demiurg Отговорено Март 14, 2007 Отговорено Март 14, 2007 Много добро !!!! Много добре изсвирено и много приятно измислено !!!! -------- Лично мнение - такава шумна и ангажираща китара само го разваля ! Ако ще има друг инструмент отгоре, то той трябва да е доста дискретен - тук основният разказвач е баса, всичко останало трябва да допълва баса, и то не постоянно !!! Цитирай
Recommended Posts