BlueZone Публикувано Март 2, 2007 Публикувано Март 2, 2007 Еми тука понеже един приятел си остави баса за некой друг ден в нас и аз се вдъхнових нещо, та ей тва е резултата: Bass Song П.П. Сори за грешките, ама е импулсивно Цитирай
Geo Отговорено Март 2, 2007 Отговорено Март 2, 2007 (Редактирано) Симпатично е. Каква е машината?Много интересно звучи. Редактирано Март 2, 2007 от Geo Цитирай
muryo Отговорено Март 4, 2007 Отговорено Март 4, 2007 Еми тука понеже един приятел си остави баса за некой друг ден в нас и аз се вдъхнових нещо, та ей тва е резултата: Bass Song П.П. Сори за грешките, ама е импулсивно супер е харевам този на4ин на свирене виктор уутън харесваш ли Цитирай
IgniteAll Отговорено Март 4, 2007 Отговорено Март 4, 2007 Много приятно парче! Импулсивното се усеща много и леко ми влиза в графата с хубави мелодии чути тук! Дай боже по-често да ти оставят басове така Цитирай
BlueZone Отговорено Март 6, 2007 Автор Отговорено Март 6, 2007 (Редактирано) Приятно съм изненадан от коментарите. Мислех си че никой не го е чул, щото темата постепенно изчезна от активност, та днес реших да я потърся Баса за съжаление не мога да кажа какъв е, щото абсолютно нищо не пише на него. Прилича ми на правен някакъв, ама ще питам човека, като дойде и ще съобщя. Записван е директно в пулта, като малко са вдигнати средите и високите от самия пулт. Не съм му правил никакви корекции, щото беше 6 сутринта и не бях спал от 30 часа, та хич не ми беше до смесване. Относно Уутън - мдааааа...кефя му се доста. Може да се каже, че от него съм се учил по отношение на баса Макар че ми е трудно да преценя той или Лес Клейпул ми е по-любим Редактирано Март 6, 2007 от Chrysalid Цитирай
Fashion Отговорено Март 10, 2007 Отговорено Март 10, 2007 Много ми хареса темата. Не се сдържах и драснах нещо отгоре . Дано нямаш нищо против и надявам се не съм я развалил много. Ето:http://media.putfile.com/bass-i-az Цитирай
BlueZone Отговорено Март 10, 2007 Автор Отговорено Март 10, 2007 (Редактирано) Значи за баса в крайна сметка се оказа следното: бил е притежание на басиста на P.I.F. и е правен от някакъв майстор в Пловдив, а хардуера и електрониката е от Warwick. П.П. Fashion - хубавко е станало Що не го разработиш. Мисля, че ще стане яко. БТВ чистата китарка накрая е много пичовска. Малко ми напомня на Мерилиън като саунд. Редактирано Март 10, 2007 от Chrysalid Цитирай
Fashion Отговорено Март 10, 2007 Отговорено Март 10, 2007 П.П. Fashion - хубавко е станало Що не го разработиш. Мисля, че ще стане яко. БТВ чистата китарка накрая е много пичовска. Малко ми напомня на Мерилиън като саунд. Радвам се ,че ти е харесало. Ако намеря повече време ще го завърша. Цитирай
don_pepinio Отговорено Март 10, 2007 Отговорено Март 10, 2007 Боби евала,много готина идейка! Трябва да го питам Емо за тоя бас че ми стана интересно. Fashion..с тия китарки е станало муцка! Цитирай
Demiurg Отговорено Март 14, 2007 Отговорено Март 14, 2007 Много добро !!!! Много добре изсвирено и много приятно измислено !!!! -------- Лично мнение - такава шумна и ангажираща китара само го разваля ! Ако ще има друг инструмент отгоре, то той трябва да е доста дискретен - тук основният разказвач е баса, всичко останало трябва да допълва баса, и то не постоянно !!! Цитирай
Recommended Posts