PoetOfTheFall Публикувано Март 8, 2018 Публикувано Март 8, 2018 https://www.youtube.com/watch?v=3lYx37tqrGw Непрофесионално съм го направил, но лично според мен след обработка и заглушаване на вокалите, инструментала е чист и това мисля, че се е получило страхотно. Бих си поиграл да изрежа китарите след припева от оригинала и да ги напасна до стотна от секундата. Опасявам се само,дали качеството на двете песни ще е идентично. Надявам се и Вие да кажете какво мислите. Цитирай
yamaha Отговорено Март 8, 2018 Отговорено Март 8, 2018 (Редактирано) Непрофесионално съм го направил... Мисля, че съвсем прилично се е получило - за караоке бар си е идеално. ...но все пак да не забравяме, че конкретно тази песен е лесна за "девокализиране" - водещият вокал е в центъра, с много лек ефект...и разни други улесняващи махането на вокала фактори. Просто при махането на глас между песните има лесни и трудни - въпрос на късмет в зависимост от начина на записване, разполагането на панорамите, количеството и дължината на ривърба, силата на вокала спрямо инструментала, дали песента е минала през MP3-ка и т.н. П.П. А между другото тук има един доста хубав инструментал на тази песен...евентуално за някой, който иска да се яви на конкурс с песента, но където няма да допуснат караоке дори и с лек остатъчен материал от гласа. Редактирано Март 8, 2018 от yamaha Цитирай
PoetOfTheFall Отговорено Март 8, 2018 Автор Отговорено Март 8, 2018 Страхотно...не знаех че го има в Минусовките. Принципно песента ми трябва за караоке. Ще използвам тази от твоят линк за да кача в тубата. Цитирай
Beatfan Отговорено Март 8, 2018 Отговорено Март 8, 2018 Клипът вече е блокиран или изтрит. Може ли да го качиш на някой файлов хостинг аудио файла - примерно pcloud или друг, за да можем да го чуем Цитирай
PoetOfTheFall Отговорено Март 9, 2018 Автор Отговорено Март 9, 2018 Вече е качен в тубата но колегата по-горе е дал линк от където можеш да свалиш инструментала Цитирай
rockstarr Отговорено Март 9, 2018 Отговорено Март 9, 2018 Сори, че цапам темата, ама няма ли някъде на Синьо? Цитирай
PoetOfTheFall Отговорено Март 9, 2018 Автор Отговорено Март 9, 2018 Мога да пробвам да направя ама гаранция - Франция. Цитирай
yamaha Отговорено Март 9, 2018 Отговорено Март 9, 2018 (Редактирано) То вярно, че за всяка песен си е гаранция-франция, но предвид, че е от същия албум (ако не се бъркам), значи много вероятно е да е записана и обработена по подобен начин и има вероятност пак да стане добре като "Мой свят", особено ако я направиш от не-мп3-ка. Редактирано Март 9, 2018 от yamaha Цитирай
Recommended Posts