Thrashed Публикувано Февруари 27, 2018 Публикувано Февруари 27, 2018 С бандата записахме преди време едно албумче .. как ви звучи? 7 Цитирай
TONY Отговорено Февруари 28, 2018 Отговорено Февруари 28, 2018 Гледам албума не е от много отдавна, мисля е на 5 месеца. Звучи сякаш е записан през 80 - те. Нивото е доста добро, германско. Ако не знаех, че сте българска група, щях да си мисля, че сте германска. Ако трябва да го оценявам, като немски журналист от Металхемър, бих сложил 5 (може би 5.5) / (ако помня добре оценяваха от 1 до 6, като приемам Terrible Certainty, за репер и оценка 6) . Успях да чуя малко над половината от албума. Бих го доизслушал. Дори повторил. Какво ми прави впечатление. Без да го примате, като критика. Оригиналността в композициите клони към нула. Свирите 80 -тарски траш, като по учебник, няма никакви изненади. Специално вокалиста Ви, дължи 60 процента royalties на Миле Петроза. 1 Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Февруари 28, 2018 Отговорено Февруари 28, 2018 (Редактирано) С това заглавие и графика изглежда, доста Half-Life сте играли! Поздравления, звучи много добре! Графичен поздрав: Редактирано Февруари 28, 2018 от Evtim Djerekarov 1 Цитирай
Thrashed Отговорено Февруари 28, 2018 Автор Отговорено Февруари 28, 2018 Гледам албума не е от много отдавна, мисля е на 5 месеца. Звучи сякаш е записан през 80 - те. Нивото е доста добро, германско. Ако не знаех, че сте българска група, щях да си мисля, че сте германска. Ако трябва да го оценявам, като немски журналист от Металхемър, бих сложил 5 (може би 5.5) / (ако помня добре оценяваха от 1 до 6, като приемам Terrible Certainty, за репер и оценка 6) . Успях да чуя малко над половината от албума. Бих го доизслушал. Дори повторил. Какво ми прави впечатление. Без да го примате, като критика. Оригиналността в композициите клони към нула. Свирите 80 -тарски траш, като по учебник, няма никакви изненади. Специално вокалиста Ви, дължи 60 процента royalties на Миле Петроза. Съгласен и благодаря за отговора. За втория вече сме се ориентирали към по-разнообразни композиции. 1 Цитирай
Thrashed Отговорено Февруари 28, 2018 Автор Отговорено Февруари 28, 2018 С това заглавие и графика изглежда, доста Half-Life сте играли! Поздравления, звучи много добре! Графичен поздрав: Благодаря! Цялата препратка към играта идва изцяло от вокалиста. Името на албума и първта концепция за обложка бяха негови. 1 Цитирай
yakiya Отговорено Март 14, 2018 Отговорено Март 14, 2018 не мога да повярвам на ушите си че някои още не са слушали тоз х'албум . Шейм он ю Цитирай
death-thrasher Отговорено Юни 5, 2022 Отговорено Юни 5, 2022 Вие сте една от най добрите траш банди в момента! Албума ви меко казано смазва и е точно траш какъвто трябва да бъде! Много банди завиха към съвременния звук и изгубиха същността си, както и изопачиха метала до неознаваемост. Поздравления за това, че вие сте истински, първични и сурови! Кефя се на всичко ваше и определено мога да кажа, че нямате слабо! Цитирай
Recommended Posts