AFTER-THE-RAIN Публикувано Февруари 24, 2007 Публикувано Февруари 24, 2007 Ский за ко стаа дума.... Интересно ми е колко народ е ползвал подобен д"ефект" Точно този е на поне 20 години и има антикварна стойност вече.. Я си кажете с кви динозври сте свирили... Цитирай
stanbog Отговорено Февруари 24, 2007 Отговорено Февруари 24, 2007 ^ особено ме кефи "турбо"-то! даже е леко загоряло в основата. много е брутъл Цитирай
AFTER-THE-RAIN Отговорено Февруари 24, 2007 Автор Отговорено Февруари 24, 2007 (Редактирано) ^човек тва е руско бре..... хората сигурно са изстрелвали ракети с него преди да разберат че става за друго по-скоро е неква мизерийка( "турбо"-то) ама инак ще е интересн всеки да каже с какво се е сблъскал през годините.. аз тва говедо го купих преди 10-на години за 125 или 175 ХИЛЯДИ не съм сигурен ама беше във хиляди... лева.... КЪРТИ!!! Редактирано Февруари 24, 2007 от AFTER-THE-RAIN Цитирай
stanbog Отговорено Февруари 24, 2007 Отговорено Февруари 24, 2007 абе сериозна работа е, личи си. значи помня първите ефекти които си купих. първия беше руски "стомпбокс" дисторшън (май така си и пишеше на него "Дисторшн"). помня че беше черна кутията с червени надписи, било е някаде 91-92. проблема беше че освен дисторшън хващаше и някво радио а освен това след 2 пъти употреба ми изгори някав трансформатор в Лариос-а 20 Цитирай
wessy Отговорено Февруари 25, 2007 Отговорено Февруари 25, 2007 Навярно си имал ЛЕЛЬ Драив/Дисторшн ... много зла машина ... А за този мулти-ефект нямам думи! Цитирай
stanbog Отговорено Февруари 25, 2007 Отговорено Февруари 25, 2007 ^ леле, супер си! точно такъв беше! никога нямаше да се сета сам как се казваше това изчадие от ада. обаче бех много горд си спомням Цитирай
ventsi Отговорено Февруари 25, 2007 Отговорено Февруари 25, 2007 (Редактирано) Имам 2 Лель-ки от време оно - с батерия брума е поносим - може да се различи полезния сигнал, но с адаптер след включването няма нужда да свириш... Редактирано Февруари 25, 2007 от ventsi Цитирай
DILETANT Отговорено Февруари 25, 2007 Отговорено Февруари 25, 2007 Ефектът ХОР предполагам е хорус. Цитирай
daniel.hristov Отговорено Февруари 25, 2007 Отговорено Февруари 25, 2007 Много зла машина На геометрия го докарва на акордеон !!! Цитирай
shadow Отговорено Февруари 25, 2007 Отговорено Февруари 25, 2007 Искам някой път да разцъкам нещо такова Цитирай
Recommended Posts