edgecrusher Публикувано Февруари 24, 2007 Публикувано Февруари 24, 2007 Време беше да съживим започната идея от преди почти 2 години, ако не и повече. Преди с общи усилия направихме едно парче, което дори Дилан 101 записа и мисля се получи доста добре. Но заради малко организционни недуразумения цялата идея отиде по дяволите. Днес написах една нова песен ,все още в работен вариант и сега я предлагам на вашето внимание. Death One Писах преди и в старата тема, проекта е отворен за всеки,който смята че може да допринесе с нещо. Идеята е различни хора да запишат отделните инструменти на крайната версия. Да се стягат вокалите и солокитаристите Цитирай
Dylan_101 Отговорено Февруари 24, 2007 Отговорено Февруари 24, 2007 Ами предишното зацикли, щото минах от кейкуок про аудио 9 на кубейс и ме домързя да го пиша наново. Е, разбира се, щом има желание винаги може да се извади от нафталина. Това парче звучи обещаващо. Хайде, желаещите да се преброят и го почваме. Цитирай
jFog Отговорено Февруари 24, 2007 Отговорено Февруари 24, 2007 Улазям с рогите напред. само един проблем засичам... като че ли това си е вече направено парче.. м? само вокали и кокалотрошащи тъпани му липсват май... п.с. Абе аре да завършем и старото. нали некъф беше предложил да напраим едно парче мазно,едно брутално и... още едно брутално.... Цитирай
edgecrusher Отговорено Февруари 24, 2007 Автор Отговорено Февруари 24, 2007 И да и не, дя... идеята ми този път е да има автори и изпълнители. Аз правя мое парче и другите участват в изпълнението, ти правиш твое ипак така.... Реално песента е (полу) завършена, но само като композиция. От тук следва някой да направи барабани,като хората. Друг бас, трети вокали, четвърти сола и т.н. разбийш. И така със всяка следваща песен. Мисля че, предния опит показа как обща песен не можа да стане за година и половина. Цитирай
Recommended Posts