Mihael Публикувано Февруари 24, 2007 Публикувано Февруари 24, 2007 интересувам се дали някои би могъл да каже каква е марката на една китара само като я види.... защото намерих една много стара(На около 30-40 години Ел. Китара) и много ми е интересно каква и е марката ... това е тя Цитирай
Paldi Отговорено Февруари 24, 2007 Отговорено Февруари 24, 2007 съветска орфейка :) продай ми я ! изглежда мноу яка сигурно са опитвали да копират петолъчката :D кви пари искаш ?????? Цитирай
Mihael Отговорено Февруари 24, 2007 Автор Отговорено Февруари 24, 2007 нещо по точно като характеристика... че тфа нишо не ми гоори Цитирай
Mihael Отговорено Февруари 24, 2007 Автор Отговорено Февруари 24, 2007 не е за продан.. опитвам се да я накарам да изкара некоя нота... че да се почувствам и аз малко музикален... а характеристиката и мнението ви искам за да знам какво да правя при ремонта Цитирай
liquid_death Отговорено Февруари 24, 2007 Отговорено Февруари 24, 2007 Орфей е и според мен. Каква характеристика искаш да ти се каже?Това не е двигател с вътрешно горене!? А за мнение за ремонт, дай малко повече снимки и също да са с по-голяма разделителна способност, че да се виждат детайлите и тогава.... Поздрави Цитирай
malkiat Отговорено Февруари 24, 2007 Отговорено Февруари 24, 2007 интересувам се дали някои би могъл да каже каква е марката на една китара само като я види.... защото намерих една много стара(На около 30-40 години Ел. Китара) и много ми е интересно каква и е марката... това е тя Почти готов съм да се обзаложа,макар,че снимката е твърде лоша /като композиция/,че това е MIGMA /ГДР!/ Цитирай
chris_barnes Отговорено Февруари 24, 2007 Отговорено Февруари 24, 2007 още 1 глас за Орфей...мисля че 1 френд от форума 1но време имаше такава китара - за ремонт,кво да ти кажа...няма да е кой знае какво,както и да я моднеш...грифа е дебел...,ама може да се изтъни...иначе адаптрите са най-зле,ако сложиш кремонски хъмбъкери...(е,ако имаш амбиции може и по-добри) ще е мно по-яко... а,между другото мога да ти продам комплект хъмбъкери от моя Джаксън да си я моднеш... Цитирай
docc Отговорено Февруари 24, 2007 Отговорено Февруари 24, 2007 Кремона. ...модел ... от 150лв(70-те години). Цитирай
de4o Отговорено Февруари 24, 2007 Отговорено Февруари 24, 2007 Кремона....модел ... от 150лв(70-те години). ...както винаги-абсолютно прав!Аз още си държа същата от ученическите ми години-носталгия,кво да правя,пък и ми беше първата купена със собствени пари... Кухарката също е КРЕМОНА. Цитирай
Mark Avrelii Отговорено Февруари 24, 2007 Отговорено Февруари 24, 2007 Аз имах абсолютно същата в никакъв случай не беше Българска или Чешка или ГДР убеден съм! Цитирай
Kalin Ivanov Отговорено Февруари 24, 2007 Отговорено Февруари 24, 2007 Ех... ОрФендер! Носталгия! Аз лично се опитах да счупа една такава... ми не успях. Само си купих нова мебел после Цитирай
docc Отговорено Февруари 24, 2007 Отговорено Февруари 24, 2007 Пак да споменем....! Китарата е Кремона.Първата ми ел.китара беше Кремона - от другия модел(165лв.) - същият гриф,същата "електроника",малко по-различен контур и дебелина на тялото,и същото червено.Гледал съм ги двечките на витрината на муз.магазин с месеци,докато събера пари и реша - коя ще да е изборът! Цитирай
shemo66 Отговорено Февруари 24, 2007 Отговорено Февруари 24, 2007 Дай ако можеш по голяма снимка и ще ти кажа дали орфейка Цитирай
Recommended Posts