Ping Pong Публикувано Януари 27, 2018 Публикувано Януари 27, 2018 Здравейте! Реших да ви представя едно парче, което скоро завърших. Все още не знам, дали микса му е добър, затова ще е добре ако дадете субективно мнение. Имам още около 3-4 завършени авторски, но смятам да ги публикувам след време, за да не е на един път . Ако имате въпроси, можете да питате! https://soundcloud.com/teo-genev/teo-genev-shinevocal 1 Цитирай
Ping Pong Отговорено Януари 27, 2018 Автор Отговорено Януари 27, 2018 Качил съм грешна версия, затова трябваше да я премахна! Ето нов линк: https://soundcloud.com/teo-genev/shinevocal 1 Цитирай
yamaha Отговорено Януари 28, 2018 Отговорено Януари 28, 2018 На какво смесваш....в смисъл - имаш ли мониторни колони? Освен това...искаш хвалби или честно мнение (макар и субективно), защото има хубави неща, но има и много за оправяне... Цитирай
Ping Pong Отговорено Януари 28, 2018 Автор Отговорено Януари 28, 2018 Смесвам на слушалки само (Ath M-50x) и да - тонколони нямам. Може би наистина трябва да си взема някакви, понеже съм аматьор в смесването . Със сигурност има доста за оправяне , но засега толкова. Цитирай
yamaha Отговорено Януари 28, 2018 Отговорено Януари 28, 2018 Ами като начало ще засегна само един аспект от нещата за поправяне, които ми направиха впечатление на първо слушане - баланса. Понякога липсата на подходящи монитори (и слухов опит разбира се, но той се трупа с времето), води точно до невъзможността да направиш добър баланс навсякъде. Сега няма да засягам други проблеми и проблемчета във вокала и инструментала, но що се отнася до баланса - забелязваш ли, че вокалът ти в началото на интрото е добре спрямо инструментала, след това постепенно започва да се губи и на 57-та секунда вече съвсем го няма... Отделно, че за такъв стил музика, темпото ти от 122 bpm ми идва малко тегаво - мисля, че около 130 bpm би било по-динамично. Цитирай
Уаци Отговорено Януари 28, 2018 Отговорено Януари 28, 2018 С други думи, колегата има достатъчно добра технология за правене на парчета в този стил и бих го посъветвал да си направи канал на Ютюб и там да ги представя, ще има доста подписници и фенове, а вероятно и комерсиални оферти. Цитирай
Recommended Posts