Steve_Vai Публикувано Март 10, 2005 Публикувано Март 10, 2005 Купих си акустична китарка "Фактор" с активна електроника! Много ми хареса като тембър и излъчване!!! Дайте мнения ако сте чували този модел. Аз съм удивен! Цитирай
Rust Отговорено Март 10, 2005 Отговорено Март 10, 2005 (Редактирано) Аз съм виждал само една електрическа с марка Фактор ... на един неизявен обаче член на форума доста беше зле неговата .... той се оплака ,че доста бързо паднали сякви там покрития (на ръчката най-вече) пък и доста тунинг и беше правил (дълбане в дървото, смяна на presure pad болтовете и не помня още к'во) ..... Акустичните не знам как са им , но тази определено мога да кажа ,че беше доста недомислена и с адски некачествени материали ! Стиви , надявам се да намаш проблеми с твойта ,че аз от тая за жалост просто бях адски разочарован ! Честита да ти е Редактирано Март 10, 2005 от Rust Цитирай
bulby Отговорено Март 10, 2005 Отговорено Март 10, 2005 Я кажи за какви пари ? Защото аз си взех едно копие на Лес Пол за 200лв и съм доста доволен, а и пък тези дни се оглеждам и за някоя готина китара с метални струни... Цитирай
Steve_Vai Отговорено Март 10, 2005 Автор Отговорено Март 10, 2005 250 ама беше псоледната във "Фактор" В Малкия ЦУМ са по 270 същите Скоро ще докарат още, споко Късмет! Цитирай
spotlight_kid Отговорено Март 10, 2005 Отговорено Март 10, 2005 Купих си акустична китарка "Фактор" с активна електроника! Много ми хареса като тембър и излъчване!!! Дайте мнения ако сте чували този модел. Аз съм удивен! Аз съм чувал само добри неща за тези китари,,, :guitar: :guitar: :guitar: :guitar: със здраве да си я ползваш ти знаеш как Цитирай
Steve_Vai Отговорено Март 10, 2005 Автор Отговорено Март 10, 2005 Купих си акустична китарка "Фактор" с активна електроника! Много ми хареса като тембър и излъчване!!! Дайте мнения ако сте чували този модел. Аз съм удивен! Аз съм чувал само добри неща за тези китари,,, :guitar: :guitar: :guitar: :guitar: със здраве да си я ползваш ти знаеш как Мерси, колега! Ще опитвам Цитирай
stratocaster Отговорено Март 10, 2005 Отговорено Март 10, 2005 ееееееееее ми аиде честито!!!!! да ти е жива и здрава и да я скъсаш от дрънчене ама 250 лв - с активна електроника много малко пари са това бе!!!!! ако знам че са хубави ще си зема и аз, макар че за акустични съм фен на ямаха и ибанез Цитирай
eXile Отговорено Март 11, 2005 Отговорено Март 11, 2005 Я дай една снимчица да го видим това чудо Аз мойта акустична орфейка все не се наканям да я оправя, грррр... Ама нали уж съм на вълна електрички... Цитирай
Steve_Vai Отговорено Март 11, 2005 Автор Отговорено Март 11, 2005 (Редактирано) Я дай една снимчица да го видим това чудо Аз мойта акустична орфейка все не се наканям да я оправя, грррр... Ама нали уж съм на вълна електрички... Скоро ще постна снимки Може и звук. Ако искате, де :violin: Редактирано Март 11, 2005 от Steve_Vai Цитирай
Baby Thomas Отговорено Март 11, 2005 Отговорено Март 11, 2005 Искаме, но с дистър! Честито!!! Цитирай
Steve_Vai Отговорено Март 11, 2005 Автор Отговорено Март 11, 2005 С метални струнки, да Бе и с дистър може Ама по-добре да чуете натуралния и тембър - заслужава си! Цитирай
Recommended Posts