Newcastle United Публикувано Декември 20, 2017 Публикувано Декември 20, 2017 Здравейте колеги Моля за помощ ... Имам следният проблем : Незнайно откъде, се появи доста гаден шум, от единият ми бас ! Проблемът е следният : При поставяне, на палеца, върху адаптера, започва, да шуми, много гадно, а същият този шум, изчезва, при допир до ключ, бридж и т.н. (в състояние на покой, също не шуми, но сложиш ли пръст, върху адаптера, си еб..а майката) ... Един познат, който се занимава с китари, пробва, да екранира адаптерите с медно фолио, като същевременно, ги замаси, към моста, но ефекта е нулев ... Дайте, някой, който да свърши работа (заплащането, не е проблем), просто си искам баса, такъв, какъвто трябва да е !!! Цитирай
jorog Отговорено Декември 21, 2017 Отговорено Декември 21, 2017 (Редактирано) Първото нещо за което се сещам е замасяване на бриджа.Поне според симптомите които си описал.Провери при отделението за потенциометрите дали от бриджа идва жичка и дали тази жичка е запоена към общата маса. Редактирано Декември 21, 2017 от jorog Цитирай
Newcastle United Отговорено Декември 21, 2017 Автор Отговорено Декември 21, 2017 Замасен е, но проблема пак го има ... Цитирай
ciriljhonson Отговорено Декември 21, 2017 Отговорено Декември 21, 2017 В кой град е баса? С какъв тип електроника е? Адаптера от кой тип е? Обстоен преглед и преокабеляване ще реши проблема. Ако си от София съм насреща. Цитирай
Ламби Отговорено Декември 21, 2017 Отговорено Декември 21, 2017 Съветът ми е да изхвърлиш медното фолио,да си свържеш масата за боята и шума би трябвало да изчезне.Боята под адаптера служи за екранировка,масата трябва да се свърже към нея.Съотвтно боята е свързана към общата маса и шум няма.Ако обаче има оголен плюс да опира в боята шума се появява.Дано да съм полезен. Цитирай
Newcastle United Отговорено Декември 21, 2017 Автор Отговорено Декември 21, 2017 В кой град е баса? С какъв тип електроника е? Адаптера от кой тип е? Обстоен преглед и преокабеляване ще реши проблема. Ако си от София съм насреща. В София е баса Прати тел. за връзка ... Цитирай
ciriljhonson Отговорено Декември 22, 2017 Отговорено Декември 22, 2017 тел. 0888996460 Кирил Дано не ти е проблем, но ще съм на разположение след Нова година. 1 Цитирай
Recommended Posts