Kosev Публикувано Февруари 19, 2007 Публикувано Февруари 19, 2007 Здравейте, днес си купих кабел с две петици MIDI IN и MIDI OUT и D-Plug от другата, който се вкарва в звуковата карта. Мисля, че съм свързал всичко както трябва, но Reason не открива нищо като включа настройките. Въпросът ми е, възможно ли е проблемът да е от драйвъри; от самата звукова карта (в инструкциите пише "for connecting sound blaster compatible sound cards); нужен ли ми е някакъв допълнителен софтуер и т.н. Кийбордът е Yamaha PSR170, аудио картата ми е от старите VIA AC97. Благодаря на отзовалите се... Цитирай
Nifelheim Отговорено Февруари 19, 2007 Отговорено Февруари 19, 2007 гра. то и аз имах подобен проблем - провери дали си свързал правилно миди кабела. ИН на кабела трябва да е в АУТ на клавира и АУТ на кабела да влиза в ИН на клавира. Т.Е. да са разменени. Пробвай и виж дали така ще да стане. Цитирай
Kosev Отговорено Февруари 20, 2007 Автор Отговорено Февруари 20, 2007 Не, не, звуковата ми карта няма sound blaster compatiblity. Тия дни ще купя нова и тогава не би трябвало да има проблем. Цитирай
Square Отговорено Февруари 24, 2007 Отговорено Февруари 24, 2007 Преобърнах цяла България за такъв кабел, и като го взех най-после, не бях много доволен от работата. Синхрона бяга след 30 мин. работа, не знам как се оправя. В крайна сметка и software-ът не вършеше достатъчно работа, за по-фина обработка на песни. Цитирай
Recommended Posts