Васил Костов Публикувано Февруари 19, 2007 Публикувано Февруари 19, 2007 Здравейте! Имам една много стари4ка китара на която искам да и сменя електрониката (адаптери, потенциометри...). Ако можете да ми дадете линк към сайт, от който мога да си ги поръчам. Бях чул че има сайт xxxx или нещо подобно. Не съм сигурен.... Благодаря ви предварително! Цитирай
smartpeter Отговорено Февруари 19, 2007 Отговорено Февруари 19, 2007 Имам качествени сингъл койл адаптери! Ако те интересуват обади се с ЛС! Поздрави! Цитирай
Nikifena Отговорено Февруари 19, 2007 Отговорено Февруари 19, 2007 Адаптери продават в магазините за музикални инструменти- xxxx, фактор и други.. (не ги знам аз) Потенциометри - ако държиш на оригинални разни фендъри мендъри има пак по магазините за китари. Ако не държиш да са оригинални има по магазините за електроника. Успех В китарата освен адаптери и потенциометри има 1 кондензатор и евентуално някаква щракалка, която е има по магазините за китарни неща Цитирай
Васил Костов Отговорено Февруари 23, 2007 Автор Отговорено Февруари 23, 2007 Благодаря на хората, които ми отговориха и особено на liquid_death за адаптерчето! Цитирай
Recommended Posts