jFog Отговорено Февруари 19, 2007 Отговорено Февруари 19, 2007 Бас'си Дюд Вавриаксев съ прай и на дванйсе струнка ли дя да ги еа машала Цитирай
edgecrusher Отговорено Февруари 19, 2007 Автор Отговорено Февруари 19, 2007 Бас'си Дюд Вавриаксев съ прай и на дванйсе струнка ли дя да ги еа машала Всичко може ,дя чакай да запиша един метъл с 2 банджота и една цитра, тогава да видиш ' Цитирай
liquid_death Отговорено Февруари 19, 2007 Отговорено Февруари 19, 2007 Браво, Денчо!Хубаво е парчето.....но имам чувството че омекваш леко стилово Няколко неща ми направиха особено впечатление: 1.Соловата китара на чистата част - много красиво! 2.Солото към края.....не знам защо но ми напомня(в смисъл не че е подобно но просто звука и подхода към тоналност ми напомнят) Mortal decay - forensic - chronicles.......ама наистина не знам защо ?! Давай все така, поздрави Марин! Цитирай
ililst Отговорено Февруари 25, 2007 Отговорено Февруари 25, 2007 Тъкмо си помислих,че няма да ми хареса,щото в началото сякаш баса и барабаните малко прекалено се проточват. Обаче после нещата стават доста приятни. чудесна композицийка!!!! Цитирай
Recommended Posts