rusnaka Публикувано Ноември 23, 2017 Share Публикувано Ноември 23, 2017 (Редактирано) Здравейте! Някой има ли идея, дали има осезаемо по-лека стойка за клавир от стандартните. Понякога ми се налага да пътувам с градски транспорт, метро или пеша за по-дълго време и оставам без ръце от мъкнене. Имам K&M, имам Hercules (мноого тежка), имам и някаква куче марка, ама и тя не е лека. Стойката, която търся ще обслужва клавири до 12 кг. Даже най-често ще се ползва с лек Роланд (около 6кг.). Ако някой има информация, моля за помощ! Благодаря! Редактирано Ноември 23, 2017 от rusnaka Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
yamaha Отговорено Ноември 23, 2017 Share Отговорено Ноември 23, 2017 (Редактирано) Нещо такова не става ли? Поема клавири до 40 кг и тежи 2.5 килограма, което според мен е леко за носене. Редактирано Ноември 23, 2017 от yamaha Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
SGEORGE Отговорено Ноември 23, 2017 Share Отговорено Ноември 23, 2017 Аз си взех тази за пренасяне: https://www.thomann.de/dk/gravity_ksx_1_keyboard_stand.htm Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
rusnaka Отговорено Ноември 30, 2017 Автор Share Отговорено Ноември 30, 2017 Най-лекото, което намерих у нас е Bespeco - 2,3kg. Пак е по-добре от моите... Ако не изскочи нещо отвън, тя ще е. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts