stormchaser Публикувано Февруари 16, 2007 Share Публикувано Февруари 16, 2007 Малко тъпо, но.... (не се смейте много) Търся програма, която да представлява следното - да се вижда картинка на комплект барабани - - които да може като кликнеш с мишката да се чува звука на барабана, на който си кликнал (и специфичните техники също - затворен и отворен фус, первази например). Благодаря предварително! P.S. Това е с учебна цел и ще ми спести доста време и обяснения Помагайте Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
bassobor Отговорено Февруари 16, 2007 Share Отговорено Февруари 16, 2007 Потърси програмата Band-in-a-box (май така се изписваше). Тя има такива рисувани барабани. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
stormchaser Отговорено Февруари 17, 2007 Автор Share Отговорено Февруари 17, 2007 Благодаря Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Sieger Отговорено Февруари 17, 2007 Share Отговорено Февруари 17, 2007 EZdrummer Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
stormchaser Отговорено Февруари 17, 2007 Автор Share Отговорено Февруари 17, 2007 Sieger, благодаря! Щом е на EWQL, значи е мнооого добро Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
мегатон Отговорено Февруари 18, 2007 Share Отговорено Февруари 18, 2007 : ЕZ DRUMER! ВАЖНА Е И ПРОГРАМАТА С КОЯТО ЗАПИСВАш!:virtuoz Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Baby Thomas Отговорено Февруари 23, 2007 Share Отговорено Февруари 23, 2007 EZdrummer Най-лесно и малко като обем. С доста недостатъци иначе, особено за лайв МИДИ дръминг. П.П. Не е на EWQL, Toontrack е фирмата. Успех! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
the_gorer Отговорено Февруари 23, 2007 Share Отговорено Февруари 23, 2007 FXpansion BFD е вярното нещо, но е огромно като обем. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Vinetu Отговорено Февруари 23, 2007 Share Отговорено Февруари 23, 2007 Steinberg Groove Agent ИНФО: http://www.steinberg.net/158_1.html Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
stormchaser Отговорено Февруари 25, 2007 Автор Share Отговорено Февруари 25, 2007 Благодаря на всички за оказаната помощ Baby Thomas, благодаря за поправката - ще знам, да не се излагам друг път (обърках се, защото присъства на сайта на East West) Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Baby Thomas Отговорено Февруари 28, 2007 Share Отговорено Февруари 28, 2007 Ха-ха-ха. Няма проблеми, аз го написах, за да не объркваме феновете! FXpansion BFD е вярното нещо, но е огромно като обем. Огромно? Само два диска e! Нали знаеш за DFH Superior... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
the_gorer Отговорено Февруари 28, 2007 Share Отговорено Февруари 28, 2007 Ха-ха-ха. Няма проблеми, аз го написах, за да не объркваме феновете! FXpansion BFD е вярното нещо, но е огромно като обем. Огромно? Само два диска e! Нали знаеш за DFH Superior... Ми моят BFD е на осем диска (не DVD). Даде ми го навремето Делян от форума. При DKFH пак ли има нарисуван виртуален барабанен комплект, по който да си бараш отделните барабани или семплите се зареждат в какъвто семплер дойде? Аз имам една малка версия на DKFH (1 CD), ама са само семпли. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Baby Thomas Отговорено Март 3, 2007 Share Отговорено Март 3, 2007 Тез 8 СД-та и на мен ми ги даде (Благодаря му за което!), но едното не се прочете и проекта увяхна. След време си го дръпнах както си му е реда - на 2 ДВД-та. ДФХ Супериор е 9 ДВД-та. Има си собствен семплер, за разлика от ДФХ 1, което е някакво странно нещо... ЕТО едно малко по обем, но страхотно като качество демо. Заводско е, интерактивна флаш анимация. Размазва просто!!! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
the_gorer Отговорено Март 3, 2007 Share Отговорено Март 3, 2007 При мен също едното ЦД от BFD не се прочете. Беше някой номер след 4. Ама аз си поиграх с първите два комплекта, които бяха на дискове от 1 до 4. За съжаление, метълските барабани бяха на втората част ЦД-та. Сега ползвам само барабанни лупове - сладка работа. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts