Wolfheart Публикувано Февруари 16, 2007 Публикувано Февруари 16, 2007 http://media.putfile.com/For-you-67-33 ето още едно парче от моя милост mortisius.записът е правен зимата 2003/2004 година в Пловдив с тогавашната ми банда.записа не е перфектен ,даже и средно качество не е.тва парче ми е доста скъпо поради ред причини,спомени от пловдив,определен(неопределен) човек,групата.липсват вокалите защото така и не намерихме скопец да я изпее.дано ви хареса. see ya Цитирай
alexthegreat Отговорено Февруари 16, 2007 Отговорено Февруари 16, 2007 Страхитна е баладата...представям си как ли ще е при по-качествено записване..поздравления. А вокал е излишен според мен. Може спокойно да се замени с едно красиво соло. Някак дори ми напомня на Марти Фридман..в акустичната партия...(това не е порицание!) Браво. Ех да можех и аз така.. Цитирай
Wolfheart Отговорено Февруари 19, 2007 Автор Отговорено Февруари 19, 2007 Страхитна е баладата...представям си как ли ще е при по-качествено записване..поздравления. А вокал е излишен според мен. Може спокойно да се замени с едно красиво соло. Някак дори ми напомня на Марти Фридман..в акустичната партия...(това не е порицание!) Браво. Ех да можех и аз така.. благодаря,радвам се че ти е допаднало.ти си първият човек който ми казва че напомням на Марти Фриидман.и не мога да го приема като порицание в никакъв случай.ама си мислех,че съм в малко по друга посока,10х ман. ....как ще ги стигнем големите.... Цитирай
IgniteAll Отговорено Март 1, 2007 Отговорено Март 1, 2007 Много приятна балада си направил, Пламене! Ужасно много ме израдва! Правиш много качествена музика, приятелю! Давай все така! Цитирай
Wolfheart Отговорено Март 1, 2007 Автор Отговорено Март 1, 2007 Много приятна балада си направил, Пламене! Ужасно много ме израдва! Правиш много качествена музика, приятелю! Давай все така! поклон до земи.благодаря!!! Цитирай
ililst Отговорено Март 1, 2007 Отговорено Март 1, 2007 Много, ама много ми хареса! чудесно изпълнение! Поздрави! Цитирай
Wolfheart Отговорено Март 2, 2007 Автор Отговорено Март 2, 2007 Много, ама много ми хареса! чудесно изпълнение! Поздрави! много се радвам че ти е харесало. Поздрави!!! Цитирай
Recommended Posts