Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Публикувано

http://media.putfile.com/For-you-67-33

ето още едно парче от моя милост mortisius.записът е правен зимата 2003/2004 година в Пловдив с тогавашната ми банда.записа не е перфектен ,даже и средно качество не е.тва парче ми е доста скъпо поради ред причини,спомени от пловдив,определен(неопределен) :) човек,групата.липсват вокалите защото така и не намерихме скопец да я изпее.дано ви хареса.

see ya

Отговорено

Страхитна е баладата...представям си как ли ще е при по-качествено записване..поздравления.

А вокал е излишен според мен. Може спокойно да се замени с едно красиво соло. Някак дори ми напомня на Марти Фридман..в акустичната партия...(това не е порицание!)

Браво. Ех да можех и аз така..

Отговорено
Страхитна е баладата...представям си как ли ще е при по-качествено записване..поздравления.

А вокал е излишен според мен. Може спокойно да се замени с едно красиво соло. Някак дори ми напомня на Марти Фридман..в акустичната партия...(това не е порицание!)

Браво. Ех да можех и аз така..

благодаря,радвам се че ти е допаднало.ти си първият човек който ми казва че напомням на Марти Фриидман.и не мога да го приема като порицание в никакъв случай.ама си мислех,че съм в малко по друга посока,10х ман.

....как ще ги стигнем големите....

• 2 weeks later...
Отговорено

Много приятна балада си направил, Пламене! Ужасно много ме израдва! Правиш много качествена музика, приятелю! Давай все така!

Отговорено
Много приятна балада си направил, Пламене! Ужасно много ме израдва! Правиш много качествена музика, приятелю! Давай все така!

поклон до земи.благодаря!!!

Отговорено
Много, ама много ми хареса! :wub:

чудесно изпълнение!

Поздрави!

много се радвам че ти е харесало.

Поздрави!!!