rocker_vn Публикувано Февруари 15, 2007 Share Публикувано Февруари 15, 2007 с кои програми работят тези неща? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
VSTi Отговорено Февруари 17, 2007 Share Отговорено Февруари 17, 2007 тия, които имат vst поддръжка, практически всички - кюбейс, Семплитюд, Нуендо, са най разпространените. Но ако си супер начинаещ, трябва да се поровиш малко по хелповете... В общи лининии през vst протокола се свързват различни секвенсерни програми, и ефекти или vst-инструменти... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
rocker_vn Отговорено Февруари 17, 2007 Автор Share Отговорено Февруари 17, 2007 горе-долу ясно.. ми да начинаещ съм с инсталирането на такива ВСТ плъгини,досега не съм работил с такива мисля във ФЛстудиото и Аудишъна... всъщност във Аудишъна Гуитар Риг ми излиза като ВСТ плъгин... как да ги инсталирам плъгините,някой може ли да обясни от-до??? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Baby Thomas Отговорено Февруари 23, 2007 Share Отговорено Февруари 23, 2007 Инстала е лесен, но ми се струва, че с Аудишън и ФЛ Студио няма да ги подкараш. По-добре си сложи някой VST host. Ако не ти се инсталира Кюбейс или нещо друго голямо можеш да опиташ със SpinAudio Virtual Mixing Console (1.2 Build 190 e моята версия, може да има по-нова). Успех! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
dedomito Отговорено Февруари 23, 2007 Share Отговорено Февруари 23, 2007 На rocker_vn вече му е ясно всичко . Проблема е решен - Tracktion 2 ! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
rocker_vn Отговорено Февруари 23, 2007 Автор Share Отговорено Февруари 23, 2007 да благодарение на дедомито благодаря отново... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts