alexthegreat Публикувано Февруари 15, 2007 Публикувано Февруари 15, 2007 Приятели, имам един ел. Стаг с 2 сингъл-а и 1 бридж хъмбъкър. Понеже свиря по-тежки нещица ми се иска да я направя с 2 хъмб. ...например като заменя нековия сингъл с хумб. с големина на сингъл, за да не дълбая. Та се зачудих какви са стандартните комбинации на суича при сегашното полижение. Някой би ли ми казал кави са (предполагам) стандартните в момента комбинации...(5 бр.) между тези 3 пикъпи? Дали има в тях нек + бридж пикъпи? Мерси. Цитирай
TONY Отговорено Февруари 15, 2007 Отговорено Февруари 15, 2007 слагаш Сеймър Дънкан или Димарзио и си готов разликата със сегашното състояние - на 5 позиция - нек - хъмбекър на 4 позиция - комбинация от вътрешната намотка на нек хъма и мидъла Цитирай
Hillbilly Отговорено Февруари 15, 2007 Отговорено Февруари 15, 2007 Те тука има секви диаграми за свързване- http://www.dimarzio.com/ Цитирай
docc Отговорено Февруари 15, 2007 Отговорено Февруари 15, 2007 (Редактирано) При установеното т.н. "стандартно" свързване за работа на 3 p.ups със "стандартен" 5-way превключвател,не се предвижда едновременна включване на neck+bridge p.ups.Вариантът за модификация/постигане на комбинацията,без монтиране на допълнителни елементи е: При мястото на свързване на адаптерите с ключа,да се разменят местата на жиците,на neck с mid,или mid с bridge.Така,при положенията на ключа: 'средно/междинно горно/горно';или (според избраното разместване на местата,на кабелите) 'долно/междинно долно/средно',двата посочени в случая адаптери(нек и бридж)ще се превключват в режим на "стандартна" тристепенна комбинация. Изборът за размяна на местата,на жичките обикновено се повлиява от предпочитанието,с кой от двата(neck,или bridge),да работи в комбинация mid-адаптерът. Редактирано Февруари 15, 2007 от docc Цитирай
Recommended Posts