Nqkuv si tam Публикувано Ноември 5, 2017 Публикувано Ноември 5, 2017 Здравейте, понеже искам да си купя ето тоя звяр http://music-store.bg/електрическа-бас-китара-stagg-модел-bc300-5-bk-фюжън-5-струни.html?search=BC300 . И се чудя дали си заслужава парите и дали е добра машина като цяло понеже съм нов в тая сфера. Давайте мнения! Цитирай
Demiurg Отговорено Ноември 6, 2017 Отговорено Ноември 6, 2017 Точния линк е това: http://music-store.bg/kitari/bas-kitari-online/%D0%B5%D0%BB%D0%B5%D0%BA%D1%82%D1%80%D0%B8%D1%87%D0%B5%D1%81%D0%BA%D0%B0-%D0%B1%D0%B0%D1%81-%D0%BA%D0%B8%D1%82%D0%B0%D1%80%D0%B0-stagg-%D0%BC%D0%BE%D0%B4%D0%B5%D0%BB-bc300-5-sb-%D1%84%D1%8E%D0%B6%D1%8A%D0%BD-5-%D1%81%D1%82%D1%80%D1%83%D0%BD%D0%B8.html Принципно за тая марка имам крайно лошо мнение - неудобни и зле звучащи дървета. Ясно, че доста често парите са проблем, особено за начинаещ, но е хубаво да си купиш инструмент, който да е удобен и приятен за свирене, за да се научиш по- бързо, а не да се бориш с него като прасе с тиква. От евтините марки читави неща имат Squire и Cort, примерно. Евтините басове на Ибанец са удобни и приятни като грифове, но откъм звук са си "евтини". Иди до Динакорд и пробвай това: https://www.musicworld.bg/bg/c_400/i_21865/Cort_C5H_BKS.html Цитирай
разбойник Отговорено Ноември 6, 2017 Отговорено Ноември 6, 2017 +1Заобиколи това чудо. Устискай докато събереш още жълтици и поръчай нещо по-приемливо. Ако нямаш възможност дори някой Харли Бентън от Томан за сходни пари ще е по-добър от Стаг. Цитирай
Светослав Отговорено Април 8, 2018 Отговорено Април 8, 2018 На мен лично първият ми бас беше стаг и втория също на приятел басът му на Корт се развали два месеца преди да продам моя здрав стаг точно като този който искаш. Въпроса е до лично мнение но много хора ги плюят тези китари като цяло без причина. Китарите са корави логично цената отговаря на качеството. Електрическата ми китара е stagg i300 и толкова ми харесваше че имах пари и ги вложих в китарата в момента е с адаптери Gibson за 500лв и страпон кокове fender и леко я освежих с червена рамка около двойния адаптер капачки на адаптерите червени врътки и една червена лепенка. В момента мога да ти кажа че тази китара е по добра дори и от джаксъните и кортовете от ценови клас 500-600 а и е с много добър дизайн защото моята е с лимитираният гриф. Взимай китарата има гаранция право на връщане а и нещата които може да се развалят не са много скъпи потенциометрите и кондензатора не са никак скъпи а самите адаптери дори не са на стаг а са стоковите които дават на евтините китари. Аз бих я взел Цитирай
разбойник Отговорено Април 9, 2018 Отговорено Април 9, 2018 Светослав, бих могъл за аргументирам доста детайлно мнението си за Стаг, вярвай ми В случая няма да го правя, защото темата е достатъчно стара и вероятно питащият вече е взел решение за покупка. Цитирай
Recommended Posts