animester Публикувано Октомври 27, 2017 Публикувано Октомври 27, 2017 Интересува ме дали някъде в България въобще има 7-струнни китари за лява ръка понеже имам чувството че преобърнах целия релевантен интернет и все пак не можах да намеря нито една. Цитирай
G.Varbanov Отговорено Октомври 28, 2017 Отговорено Октомври 28, 2017 Сложна работа е малко, но като цяло насочил ли си се към някаква марка и бюджет? Цитирай
animester Отговорено Октомври 28, 2017 Автор Отговорено Октомври 28, 2017 Честно казано не защото на този етап няма буквално нищо така че каквито и опции да изскочат бих ги обмислил(дори и цената да ми е висока в момента). Просто искам да разбера ако нещо ми е убягнало-сайт,магазин,човек който продава на частно-каквото и да е защото е малко потискащо да знаеш че като си левичар и то в малка страна едва ли не нямаш право на шанс да свириш на подобен инструмент. Естествено има eBay и подобни но защо да ми се налага да търся инструмент от чужбина и да плащам огромни суми за доставка при положение че 'нормалния' еквивалент на 7-струнната китара'Х' която евентуално бих си харесал вероятно е наличен в някой български магазин за не-лоши пари. Цитирай
G.Varbanov Отговорено Октомври 29, 2017 Отговорено Октомври 29, 2017 Виж вариантите на Schecter под 2000лв. Хвърли едно око и на LTD. Цитирай
badValue Отговорено Октомври 30, 2017 Отговорено Октомври 30, 2017 (Редактирано) доставките не са толкова огромни.... вероятно повече би трябвало да те мъчи факта,че поръчваш онлайн....иначе доставката би трябвало да се компенсира от "стравнително" по- ниската цена "наЗапад"... Редактирано Октомври 30, 2017 от badValue Цитирай
Zlatanov Отговорено Октомври 30, 2017 Отговорено Октомври 30, 2017 Ако в томан има такива левичаркси китари, има бг онлайн магазин който ги достава на томанските цени 1 Цитирай
Recommended Posts