visocki Публикувано Февруари 13, 2007 Публикувано Февруари 13, 2007 Мога ли да сложа Метални струни на китара която е с наилонови ?
Tannen Отговорено Февруари 13, 2007 Отговорено Февруари 13, 2007 Можеш да сложиш разбира се, никой няма да те спре, ама не е препоръчително Понеже като сложиш метални струни напънът върху китарата се увеличава, китарата ти не е пригодена за него и може да се сцепи.
stratocaster Отговорено Февруари 14, 2007 Отговорено Февруари 14, 2007 след време ще се отчупи струнника може и грифа да се изметне а най-интересно ще е ако се отчупи докато свириш
visocki Отговорено Февруари 14, 2007 Автор Отговорено Февруари 14, 2007 По принципш не ми пука дали ще се с4упи защото тая китара е много стара аз имам друга .Но щом казвате че не е препоръчително няма да слагам няма да я мъча китарата де все пак и тя душа има нали така
Tannen Отговорено Февруари 14, 2007 Отговорено Февруари 14, 2007 (Редактирано) Ам диша разбира се, а и те душа берат.. Ако се чудиш кво да я праиш полирай и дръвцето с "Мебелин" да видиш ква готинка ще стане китарката Редактирано Февруари 14, 2007 от Tannen
Recommended Posts