Jump to content
Българският форум за музиканти

Bc Rich Warlock


BenJi

Recommended Posts

Еми от много време съм влюбен в тези две ... ангелчета

 

http://www.amazon.com/BC-Rich-Warlock-Mast...cal-instruments

 

http://www.amazon.com/BC-Rich-Kerry-Signat...cal-instruments

 

... мога да си ги купя ... имам парите , НО ! Трябва да се поръча а това е малко сложно ... добре уредиха ме ... намерих хора ... и аха да си поръчам тази от вторият линк и ... ме светнаха че ще ми всичките разходи по пътя , застраховки и ВСИЧКО ... излизат над 400 лева ... и аз се отказах ... ! ТА мисълта ми беше следната : понеже съм от СтЗ и искам да се науча да свиря но тук няма много музикални магазини , а аз нямам как да отида в София скоро и искам някой да ми помогне да ме насочи или незнам какво ама с три думи да си купя една от двете ... ! Дали в Софиският музикален има такава ... и дали може да се поръча и изобщо всякаква информация би ми била от полза :metalist: моля помагайте ...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сега, първо за BC Rich- китарите са просто СТРАХОТНИ, но трябва да си уверен, че няма да те завлече после към леки музички, защото тия са си метълски китари от всякъде, което си има огромни предимства и някои недостатъци

 

Няма да обсъждам дали като за начало е добре да инвестираш толкова пари- това си го преценяваш сам, но трябва да прецениш добре момента дали има вероятност след 2 месеца да хвърлиш китарката в килера или да ни я продадеш тук за 50% от цената :greenangel:

 

В БГ някой внасяше тази марка китари но поне първоначално надценката беше огромна и освен ако не е имало малоумни фенове, които да са наринали пари на мошениците, 100% са фалирали. Ако някой се сеща за фирмата- да каже.

 

Сега с влизането в ЕС премисли разходка до Букурещ, само това мога да те посъветвам ;) А определено там има в пъти повече музикални възможности от София. Или пък щом си от СтЗ- Гърция те урежда, но там е по-скъпо

Редактирано от 7thString
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ми ти сам си си отговорил на въпроса с поръчването.Ако имаш кой да ти я получи там и да ти я донесе после сичко е ок, ако ли не то плащаш едни добри суми за транспорт и т.н.

В софия доколкото знам, BC rich , както и Gibson и Epiphone йок!!!

Редактирано от liquid_death
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Еми добре де тя струва кам 350 $ това ше рече 500 лева някаде ... мога да дам и 700 на този който ме уреди ... аз немога да отида до София :greenangel: . Пък и това е цената на целият комплект ... ако някой ме уреди с него получава 200 лева отгоре ааама на ... и ако ме уреди до 500-600 лв ест де ... немога да отида никаде освен София и то ако отида ще е с брутален късмет ... ;( обречен съм ... а това дали няма да я зарежа е 100 % невъзможно . Аммм и при лека музичка имаш ли предвид Emocore , Metalcore , Mallcore ... и повечето Screamo жанрове ... защото аз това слушам ;) ...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Що бе, ела до Пловдив, виж колко пари ще ти излезе да си я поръчаш и да ти я доставят и толкова. Ако е по-добра офертата - всичко е 6, ако не, не може да не плащаш за транспортни разходи, китарата няма да ти дойде на крака (рогове, в твоя случай :greenangel: ) Аз моята китара като си я поръчвах ми я доставиха на цената, която бих платил и на ръка на господин Икономов, като се видяхме в Благоевград в магазина му. Не знам дали това е политика само на Икономив и Ibanez, но ако и с B.C. Rich-а е така си струва!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

В пич, за сем'стин кинта спокойно межеш да направйш един рейд из братска Гърция ем китарка ше пазаруваш ем гъз път ше види :metalist:

не би трябвало да струва повече от 250 Евро из Европа....Нормалния Уарлок Бронз,който е същия като от комплекта който си си харасал ,само че без кубенце(което е леко ташакче,но е подобре от нищо)кабел и колан...и калъф май... който от своя страна не би трябвало да е по скъп от 450 Евро..из Европа(комплекта)

 

п.с.ако беше пуснал темата преди 2 седмици щях да те уредя ...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ах сляпа младеж.....:) за вас други магазини освен амазон няма ли :metalist:

http://www.thomann.de/gb/search.html?sw=&a...&bn=BC+RICH

свържи се с колегата Jackson от форума и той ще ти я внесе

надявам се да съм помогнал

Редактирано от stratocaster
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Еми добре де тя струва кам 350 $ това ше рече 500 лева някаде ... мога да дам и 700 на този който ме уреди ... аз немога да отида до София :greenball: . Пък и това е цената на целият комплект ... ако някой ме уреди с него получава 200 лева отгоре ааама на ... и ако ме уреди до 500-600 лв ест де ... немога да отида никаде освен София и то ако отида ще е с брутален късмет ... ;( обречен съм ... а това дали няма да я зарежа е 100 % невъзможно . Аммм и при лека музичка имаш ли предвид Emocore , Metalcore , Mallcore ... и повечето Screamo жанрове ... защото аз това слушам :unsure: ...

Пич, не се залъгвай с цените по американските сайтове. Всичко ,което е в долари полу-автоматически означава че няма начислено ДДС и освен това доставката от САЩ може да ти излезе доста солена. Ако ще поръчваш, ориентирай се към европейски онлайн магазин, зада не се получава заблуждение откъм цена въпреки че дори и в различните европейски страни цените варират и то доста. Относно марки, има и не лоши стртови пак-ове на LTD. Цените и съдържанието са сходни.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преди един месец коегата Jackson ми внесе BC RICH WARLOCK и съм много доволен....Не е кери кинг сигначър,стандартно черен е но разликата не е кой знае каква..даже изчистен и черен на мен по-ми харесва...Свържи се с него и нямаш ядове..

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Напълно подкрепям колегата bad_metal. Ходих у тях да видя и посвиря с китарата и останах очарован. Голям звяр! Удобна е и има мн приятен звук. А и колегата Jackson му я е внесъл за адски прилична сума, която не бих искал да споменавам, щото не знам дали е коректно. Свържи се с него и поговорете. :metalist:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Според мен разликато от Тази на Кери и по ефтината е единствено, че

едната носи името на батко ви Кери ;)

Има 200 и нещо евро разлика щото все пка Кубе,Колан,Перца,Калъф и Плакат!!! на Дядо Кери;)

Има една дету е сигнатура на КЕри Кинг и е към 950 Евро ама Нек тру и мноооого се различава от серия бронз,която сама по себе си се различава само по формата на отделните китари,поне аз като пазарувах асасън-а от арсенала който се предлагаше всичко беше едно и също(серия Бронз)

избрах си класическа форма щото Уарок-а ми се струваше неудобен ..някъкси ;) Но пък си мечтая са един 7 стрингс..ма да видим некой ден..

 

Видехти ли на сайта им кво 10 струнно животно жи внедряват ;) Сигурно е харно за метал

 

..абе пак говоря за туземските цени...

Редактирано от jFog
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ей тва ми трябва ... http://www.thomann.de/gb/bc_rich_metal_mas...57fff17edd6da19

 

Иначе Jackson се свърза с мен още преди 3 дена и май ще ме уреди и май ще съм най-щастливият човек на света ^^ ... ако се уредя просто незнам ... благодаря на вас и на сайта ви за помоща и съдействието което ще намеря в лицето на Jackson ^_~

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.