ProjectHamsterdam Публикувано Март 8, 2005 Публикувано Март 8, 2005 Ако някой се чуди какво е това да погледне тук. Слага се върху адаптера, повечето са пластмасови и не влияят на звука, само на начина, по който изглежда китарата. Знам че е тъпо, но имам нещо наум. Интересува ме нещо като Cover Hum No Holes Black Plastic PC 0303-023. Та някой виждал ли е да се продават някъде? :think: Цитирай
Rotten Body Landslide Отговорено Март 8, 2005 Отговорено Март 8, 2005 в Пловдив не съм видел да продават баш такива но тия наи мно ме кефят Цитирай
Nikifena Отговорено Март 9, 2005 Отговорено Март 9, 2005 Едва ли ще намериш из нашта България Пробвай да намериш някой евтин стар адаптер от магазина на ул.Иван Вазов Цитирай
pacman Отговорено Март 9, 2005 Отговорено Март 9, 2005 (Редактирано) Аз съм виждал в няколко магазина капачета за единични адаптери, вкл. и в RF, но за двойни не знам. Бтв. и аз търся такива, но тип MusicMan бас... т.е. почти невъзможно за намиране Иначе ако ти се жертват 20 лв. има такива закрити адаптери за такива пари. Но някои от тях са заляти с епоксидна смола вътре, т.е. може и да не успееш да отделиш капачето Освен това има по магазините за елекронни компоненти пластмасови кутийки всякакви размери, можеш да пробваш там Я виж ето това примерно устройва ли те? размерът му е май почти като на стадардтен humbucker Редактирано Март 9, 2005 от pacman Цитирай
Fenix Отговорено Март 9, 2005 Отговорено Март 9, 2005 и не влияят на звука Зависи На самия звук - не, но някой такива са специално направени за да предотвратяват микрофония Цитирай
pacman Отговорено Март 9, 2005 Отговорено Март 9, 2005 Не че искам да се заяждам но микрофонията се предотвратява с pot-ване с восък/парафин, или заливане с епокс. смола. пластмасовите капачета не влияят на нищо (освен ако вътре няма метална екранировка) металните капачета би трябвало да спират радио-смущенията, брум от неонови лампи и т.н Цитирай
Fenix Отговорено Март 9, 2005 Отговорено Март 9, 2005 Не че искам да се заяждам но микрофонията се предотвратява с pot-ване с восък/парафин, или заливане с епокс. смола. пластмасовите капачета не влияят на нищо (освен ако вътре няма метална екранировка) металните капачета би трябвало да спират радио-смущенията, брум от неонови лампи и т.н Не аз не говоря за пластмасови, а за ЕМГ ковърите В един техен манюъл или нещо такова си беше обяснено като за физици и отдолу написано с прости думи Цитирай
pacman Отговорено Март 9, 2005 Отговорено Март 9, 2005 Знам го тоя манюъл всички ЕМГ-та (вкл. и пасивните) са напълно екранирани с медно фолио отвътре. Но повечето обикновени закрити адаптери не са. Някои производители не го правят, понеже вярват, че се променя звука, губят се високи бла-бла А други не го правят щот' ги мързи Цитирай
ProjectHamsterdam Отговорено Март 9, 2005 Автор Отговорено Март 9, 2005 Абе аз пробвах да взема капачето на стария адаптер, но той е pot-нат с восък вътре. Хубаво че не го орезилих, щото не е чак толкова лош, може да потрябва някой ден. Иначе тва с кутийките от Млад Техник е яка идея, но размерите не ме устройват с около половин сантиметър. Явно трябва да изтърбуша някой стар адаптер. Но то си е грехота де. :think: Цитирай
Rust Отговорено Март 10, 2005 Отговорено Март 10, 2005 Променя си звука .... най-малкото намалява чувствителността ... Цитирай
Recommended Posts