emilcvetkov_ Публикувано Февруари 13, 2007 Публикувано Февруари 13, 2007 Купих на старо плеара,който работи точно 2 дена и отказа.ходих в JAR и в други сервизи в монтана и враца,но ми казаха че не могат да го поправят.Моля ви дайте някакви координати на сервиз,майстор и т.н.Ако трябва,ще го занеса и в софия .Благодаря предварително.0899120536 Цитирай
emilcvetkov_ Отговорено Февруари 13, 2007 Автор Отговорено Февруари 13, 2007 Купих на старо плеара,който работи точно 2 дена и отказа.ходих в JAR и в други сервизи в монтана и враца,но ми казаха че не могат да го поправят.Моля ви дайте някакви координати на сервиз,майстор и т.н.Ако трябва,ще го занеса и в софия .Благодаря предварително.0899120536 emo_cv@abv.bg Цитирай
Nikifena Отговорено Февруари 13, 2007 Отговорено Февруари 13, 2007 да беше дал повече информация ли ? никой не може да ти помогне без ти да обясниш какво му е. Цитирай
emilcvetkov_ Отговорено Февруари 14, 2007 Автор Отговорено Февруари 14, 2007 Не знам какво му е.Просто угасна.Проблемът е не какво му е,а в това че в сервизите изобщо не ремонтират подобна техника. Цитирай
BlueZone Отговорено Февруари 14, 2007 Отговорено Февруари 14, 2007 Ами примерно да кажеш какъв е плеъра също е добре. Цитирай
emilcvetkov_ Отговорено Февруари 15, 2007 Автор Отговорено Февруари 15, 2007 На Плеара пише TCM което е някаква търгожска марка.HDD-Toshiba.Благодаря че се отзовахте.Вчера го пратих в София по един приятел. Цитирай
IgniteAll Отговорено Февруари 16, 2007 Отговорено Февруари 16, 2007 Не искам да казвам лоши думи или да убивам надеждите ти, но тази марка ТСМ са някак... не знам как да се изкажа по-внимателно. Правят от лаптопи до ютии, като се минава през ДВД устройства и какво ли не. Имам техни слушалки и никак не съм очарован от качество, а струват парички. Ако се е появил проблем с HDD-то на плеъра, просто не знам кой ще го поправи. А за сервиз на тази фирма в БГ не знам. Цитирай
wessy Отговорено Февруари 16, 2007 Отговорено Февруари 16, 2007 Ам не е точно така - TCM не произвеждат нищо, а само си лепват името върху разни стоки Имат както сполучливи неща така и не до там ... преди доста години имах mp3 JVC, а брат ми TCM - еми TCM-а още работи а JVC-то замина доста отдавна ... та относителна работа е ... ако случиш на модел и партида си ок ... нещо като Behringer Дано успеят да ги оправят плеъра Цитирай
Recommended Posts