bobalan Публикувано Февруари 11, 2007 Публикувано Февруари 11, 2007 http://vids.myspace.com/index.cfm?fuseacti...eoid=1910090595 Хвърлете един поглед на това парче, записът е от фестивала Рок в Рила - 2006. ето и профила на групата - http://www.myspace.com/strrings Цитирай
Wolfheart Отговорено Февруари 11, 2007 Отговорено Февруари 11, 2007 яки са.концепцията е перфектна.заприличаха ми на EPICA в началото,ама после ми станаха по еднообразни и от тях.липсва му само едно вокалче.не оставайте с погрешно заключение..... радостно е,че съществуват такива банди. Цитирай
stratocaster Отговорено Февруари 11, 2007 Отговорено Февруари 11, 2007 (Редактирано) много е хубаво! и предишните неща, които бях гледал ми харесаха много нямате слабо ама много се криеш с тая китара отзаде, излез да та видим - не се срамувай Редактирано Февруари 11, 2007 от stratocaster Цитирай
circles Отговорено Февруари 11, 2007 Отговорено Февруари 11, 2007 Яко! Саунда - направо трепе! Цитирай
synchu Отговорено Февруари 11, 2007 Отговорено Февруари 11, 2007 И на мен ми харесва Важното е металургия да има \m/ Аранжимента кърти мифки ! п.с. някое по-завъртяно солце на цигулка можеха да извъртят дефойките за цвят и виртуозност, обаче - така някак щрайхово стоят Цитирай
dedomito Отговорено Февруари 11, 2007 Отговорено Февруари 11, 2007 Лудо е ! Много е готино , особено една от цигуларките ! Браво продължавайте в същия стил идеята е много готина , пък и съчетанието на инструментите е станало много добре . Цитирай
metalmaniak Отговорено Февруари 12, 2007 Отговорено Февруари 12, 2007 ама много се криеш с тая китара отзаде, излез да та видим - не се срамувай Абе така е по-добре. Девойките си ги бива Иначе звучи много яко и идейно. Продължавайте в същия дух. Цитирай
jFog Отговорено Февруари 12, 2007 Отговорено Февруари 12, 2007 Много са яки и ефектни,но някъкси мисля че прекалено опростени неща свирят..може би някой по така надъхан композитор да удари некое рамо към блясъка на славата Цитирай
sa6tiat Отговорено Февруари 13, 2007 Отговорено Февруари 13, 2007 (Редактирано) Тва "капалъ" малко ли значеше на майчин език? Вчера каките бяха на Соларис на промоцията. Обаче кой ти гледа щрайх... Оная дългата цигуларка с хоризонталната шестструнна виола коя е? Лудо е ! Много е готино , особено една от цигуларките ! Русото, нъл тъй... Редактирано Февруари 13, 2007 от sa6tiat Цитирай
scarfase Отговорено Февруари 13, 2007 Отговорено Февруари 13, 2007 ааааа на профила на групата има и една песен дето попяват по малко и звучи по добре от тая показаната Цитирай
Recommended Posts