soulcatcher Публикувано Февруари 10, 2007 Публикувано Февруари 10, 2007 По стечение на обстоятелствата ме препратиха тука, за ди си търся техника за барабаните и реших да хвърля едно око на новите и по-важните теми. Еми честно да ви кажа: ГОРД СЪМ ЧЕ СЪМ БЪЛГАРИН и БАРАБАНИСТ след като видях сетовете тука и с кво желание помагате на младите таланти да проходят. Аз свиря от много време, но чак сега научих някои неща от живота с барабаните. По същество имам две питания. Първото е какво правите че успявате да се сдобиете с такива сетове - в тоя въпрос се включва от къде ги намирате такива големи сетове и от къде идват парите за тях. Другото ми питане се отнася до чинелите и стойките, защото такива неща почти отсъстват от сет-а ми, а ми се искаше да си намеря някои хубави Zildjian-и. Цитирай
Хр_Христов Отговорено Февруари 10, 2007 Отговорено Февруари 10, 2007 и от къде идват парите за тях - Ами берем ги бе колега Сетове вече под път и над път не виждам кое му е толкова странното... Z-ките ....ги има да се продават но все още хубавите серии са кът. Цитирай
imperor Отговорено Февруари 10, 2007 Отговорено Февруари 10, 2007 Пвечето от нас бачкат нещо извън музиката и кинтите им отиват за барабани и консумативи около тях. Ако имаш пари и обикаляш по музикалните магазини ще бъдеш просто като нас. Това е. Няма нищо странно или извънземно. Просто трябва да си наясно какво искаш и да го търсиш. Аз например си купувам чинели само на старо и досега нямам едно лошо попадение. Цитирай
beatle Отговорено Февруари 10, 2007 Отговорено Февруари 10, 2007 Imperor е прав.Е това му е хубавото на бачкането-кинтите отиват за барабани! А чинели бол-стига да ти е дора заплатата. Сетовете май повечето са Амато-Тактонски.Сета дето го притежаваме с колегата Петкуня е събиран от много отдавна,от тука чинелче,там томче,кожи или всичко за което се сетиш.Ако посещаваш форумчето ще видиш доста доста добри оферти и полезна информация! Успех с търсенето! Цитирай
NeonGod Отговорено Февруари 10, 2007 Отговорено Февруари 10, 2007 soulcatcher пич аз да ти кажа имам един зилджанец ма много повече ме кефи звукът на Meinl серията Amun.а другите ти го казъха като зимаш кинти зимаш си туи-онуи и се обурудваш.нали знаеш риска на професията.макар че в Бг да си музикант лееееееееелееееееееее.кофти.успех Цитирай
Jorkata Отговорено Февруари 10, 2007 Отговорено Февруари 10, 2007 Ми човече, в xxxx има Zildjian-и аз си зех ZHT ProRock серията от там за 720лв И съм доволен много Са има и много по-добри естествено Ма треа да решиш за какъв тип/стил музика ти трябват Проучвай и успех!!! А откъде парите ли? Ми хода събота и неделя в гората и ги събирам Хехе, аз лично бачкам на две места и съумях да си купя едни хубавки барабанки Цитирай
eL_NinYo Отговорено Февруари 10, 2007 Отговорено Февруари 10, 2007 По стечение на обстоятелствата ме препратиха тука, за ди си търся техника за барабаните и реших да хвърля едно око на новите и по-важните теми. Еми честно да ви кажа: ГОРД СЪМ ЧЕ СЪМ БЪЛГАРИН и БАРАБАНИСТ след като видях сетовете тука и с кво желание помагате на младите таланти да проходят. Аз свиря от много време, но чак сега научих някои неща от живота с барабаните. По същество имам две питания. Първото е какво правите че успявате да се сдобиете с такива сетове - в тоя въпрос се включва от къде ги намирате такива големи сетове и от къде идват парите за тях. Другото ми питане се отнася до чинелите и стойките, защото такива неща почти отсъстват от сет-а ми, а ми се искаше да си намеря някои хубави Zildjian-и. Здравей приятел ! Сигурен съм,че тук ще намериш всякаква информация и помощ ! В Бг,добрите музиканти успяват някак да изкарат - поне за инструмент - 100% От моя все още малък(но не чак толкова) опит смятам,че не е трудно да станеш добър музикант(респективно-барабанист). Трудното е да разбереш какви са качествата,които трябва да притежаваш,за да спадаш към числото - "профи" - и как да работиш за да са в твоя актив ! Ама това е много дълга тема............... За Зилджаните - не робувай на марки - един хубав чинел винаги си заслужава,независимо от марката В раздела Купувам-Продавам има доста хубави оферти понякога ! Следи и се съветвай Поздрави и приятно прекарване във форума ! Цитирай
soulcatcher Отговорено Февруари 11, 2007 Автор Отговорено Февруари 11, 2007 В тоя пед на мисли ми се ще да питам възможно ли е да се събере добър амати сет в БГ. Говоря има ли от къде да се изкопаят томове, хардуеър и други неща производство амати? А отностно робуването на марки - аз не съм роб Ама някак си глупаво ми се струва на хай-хата да си с зил-ки, за краш стаг, за сплаш майнел и т.н. Цитирай
EX-FLAMES Отговорено Февруари 11, 2007 Отговорено Февруари 11, 2007 Амати ми е презимето ,ако търсиш нещо от тази"марка"-насреща съм П:С-Но ми се иска да те посъветвам изобщо да не се занимаваш с дуото АМАТИ/ТАКТОН Цитирай
soulcatcher Отговорено Февруари 11, 2007 Автор Отговорено Февруари 11, 2007 Амати ми е презимето ,ако търсиш нещо от тази"марка"-насреща съм П:С-Но ми се иска да те посъветвам изобщо да не се занимаваш с дуото АМАТИ/ТАКТОН Мойто сет-че е амати и верно че е малко поолющетено, ма то тва се оправя. В звучене тва отразява ли се по някъв начин? Аз ти видех сет-а и искрено си признавам че най-неблагородно ти завиждам! =) Какъв е като марка и от къде успя да се сдобиеш с него? Ако смяташ че няма да получа инфаркт от числото можеш да кажеш и ква пара си го зел =) А бтв кво би предложил? Цитирай
Recommended Posts