Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Публикувано

Реших да поразгледам и аз едно друго из Интернет за китари, китаристи и прочие и се натъквам на нашия човек.

Бразилец... ама от крайбрежието, не е от джунглата, от столицата на областта ПаранА! Сетих се за Сепултура, Ангра, Крусифайър, Мистифайър (последните две се водят сатанински) и много други. Брех ги в диваците! А?

Да ама не!

Нормални хора са си.

Та на темата за наш Густаво Герра. Набор '78, кат брат ми. Свири, та дрънка. Малмстийн, Вай, Сатриани, Ромео, Гилбърт и кой ли още не със съответния стил на свирене, китара и звук! Учител е по китара, там в Бразилия. Там има много народ. За тези които вече искат линка...

Ето го: Gustavo Gerra Official Web Site

Разрових и в YouTube.com и ето някои от резултатите:

Тест на Zoom 505 II върху Juice на Steve Vai

Далеч, отвъд слънцето - Yngwie Malmsteen

Морето на Лъжите - Michael Romeo (Symphony X)

И нещо на Сатриани и задявките му с онези някъде там...

Останалите си ги намерете, щото са много... Такива китаристи имам предвид.

Напразно търсих авторска музика от Густаво в сайта му, не намерих. Но не се и съмнявам като как би "изглеждала".

Опа, ето че се доказвам:

Авторско от Густаво, на мен ли ми се счува Хален

Отговорено

Ми да момчето е талантливо има си всичко дет се вика пък и факта че като реши да свири Малмстийн бум с китарата на Малмстийн - така трябва . Е друг е въпроса като почне да свири авторски неща - там се усеща че за жалост само техника не е достатъчна .... но той е още в крехка възраст и се надявам че след някоя и друта година ще ни зарадва с нещо по така . Дай боже на всеки такава техника на 19 години . Цеко ;)

Отговорено

Mного дрънка това момче. Ченъл във фейворитс ми е (ех бг ленгуидж, ко да го праиш)...

Мене ме е яд, че не знам поне малко испански или бразилски, сигурен съм, че уроците дето ги беше постнал някъде ще бъдат много полезни :unsure:

• 2 weeks later...
Отговорено

Браво на младежа, напълни ми душата, но като гледам, в областта, в която се е засилил, още бая хлебец има да папка, за да стане като големите. Въпреки това има огромен потенциал.