adXok Публикувано Февруари 10, 2007 Публикувано Февруари 10, 2007 Реших да поразгледам и аз едно друго из Интернет за китари, китаристи и прочие и се натъквам на нашия човек. Бразилец... ама от крайбрежието, не е от джунглата, от столицата на областта ПаранА! Сетих се за Сепултура, Ангра, Крусифайър, Мистифайър (последните две се водят сатанински) и много други. Брех ги в диваците! А? Да ама не! Нормални хора са си. Та на темата за наш Густаво Герра. Набор '78, кат брат ми. Свири, та дрънка. Малмстийн, Вай, Сатриани, Ромео, Гилбърт и кой ли още не със съответния стил на свирене, китара и звук! Учител е по китара, там в Бразилия. Там има много народ. За тези които вече искат линка... Ето го: Gustavo Gerra Official Web Site Разрових и в YouTube.com и ето някои от резултатите: Тест на Zoom 505 II върху Juice на Steve Vai Далеч, отвъд слънцето - Yngwie Malmsteen Морето на Лъжите - Michael Romeo (Symphony X) И нещо на Сатриани и задявките му с онези някъде там... Останалите си ги намерете, щото са много... Такива китаристи имам предвид. Напразно търсих авторска музика от Густаво в сайта му, не намерих. Но не се и съмнявам като как би "изглеждала". Опа, ето че се доказвам: Авторско от Густаво, на мен ли ми се счува Хален Цитирай
zanev 70 Отговорено Февруари 11, 2007 Отговорено Февруари 11, 2007 Ми да момчето е талантливо има си всичко дет се вика пък и факта че като реши да свири Малмстийн бум с китарата на Малмстийн - така трябва . Е друг е въпроса като почне да свири авторски неща - там се усеща че за жалост само техника не е достатъчна .... но той е още в крехка възраст и се надявам че след някоя и друта година ще ни зарадва с нещо по така . Дай боже на всеки такава техника на 19 години . Цеко Цитирай
Fenix Отговорено Февруари 12, 2007 Отговорено Февруари 12, 2007 Mного дрънка това момче. Ченъл във фейворитс ми е (ех бг ленгуидж, ко да го праиш)... Мене ме е яд, че не знам поне малко испански или бразилски, сигурен съм, че уроците дето ги беше постнал някъде ще бъдат много полезни Цитирай
mike_portnoy Отговорено Февруари 15, 2007 Отговорено Февруари 15, 2007 Много добре! Изкефи ме максимално! Има ли такива китаристи в БГ е въпроса.....аз единствено с Дими Налбантов бих го сравнил.... Цитирай
metalmaniak Отговорено Февруари 23, 2007 Отговорено Февруари 23, 2007 Наистина е голям техничар. А музикантският акъл ще му дойде с времето. Цитирай
olygofren Отговорено Март 6, 2007 Отговорено Март 6, 2007 Браво на младежа, напълни ми душата, но като гледам, в областта, в която се е засилил, още бая хлебец има да папка, за да стане като големите. Въпреки това има огромен потенциал. Цитирай
dedomito Отговорено Март 7, 2007 Отговорено Март 7, 2007 Хубав линк , як свирач е този Gustavo Guerra . Мноооого бърз . Цитирай
Recommended Posts