fake Отговорено Март 9, 2005 Отговорено Март 9, 2005 оле сори помислих че става въпрос за басисти... :wall: :wall: :wall: за БГ барабанисти-стунджи,митака(ex-sleng) колио(ahead) венко поромански(ТЕ) христо йоцов Цитирай
Steff Отговорено Март 9, 2005 Отговорено Март 9, 2005 (Редактирано) :happy: Пропусна само Митко Семов,Венко от КуКуБенд и Цецо от Латино-партизани ;) Аз пък бих казал двама-Жоро Варамезов(екс Джанго Зе,Дони и много други) и Мишо(екс Сънрайз, наст. ПИФ). Не че не харесвам другите, но... въпрос на допадане може би.Иначе с повечето съм свирил-повече или по-малко. ПС. За джаз ще се съглася с Дръмс Мастър за Митко гумата. Редактирано Март 9, 2005 от Steff Цитирай
fake Отговорено Март 9, 2005 Отговорено Март 9, 2005 е сега не сам ги пропуснал казах тези които наи мнгого ми допадат...нали това беше замисълът??? но всички пропуснахме един много важен-Даката Цитирай
Steff Отговорено Март 9, 2005 Отговорено Март 9, 2005 Мне... склонен съм да се съглася с някои от тях, но казах кои са моите 2ма фаворити Все пак става дума за лични предпочитания. Цитирай
Steff Отговорено Март 9, 2005 Отговорено Март 9, 2005 И двамата са музиканти, не само барабанисти... аз затова ги обичам... а Мишо освен барабанист, свири перфектно на пиано, по малко и на бас и китара... Винаги, когато съм свирил с някой от тях, сме като стена... не знам как точно да обясня :cheers: А, и пропуснах да добавя още един дръмер-Иво Иванчев-за метъл... абсолютен фаворит ми е Цитирай
Steve_Vai Отговорено Март 10, 2005 Отговорено Март 10, 2005 Денис Чеймбърс Майк Портной Саймън Филипс Върджил Донати Били Кобъм *редът на изреждане не е от значение Цитирай
spotlight_kid Отговорено Март 10, 2005 Отговорено Март 10, 2005 Значи трябва да поясня че не правя класация просто ги подреждам от 1 до 5: 1.Йън Пейс 2.Джон Бонъм 3.Кози Паулъл 4.Майк Портной 5..За 5 не мога да се сетя а сетих се Хиподиски Цитирай
Topsun Отговорено Март 10, 2005 Отговорено Март 10, 2005 1.кърк ковингтън 2.денис чембърс 3.хорацио 4.дейв уекл 5.върджил донати Цитирай
evans Отговорено Март 10, 2005 Отговорено Март 10, 2005 дейв уекъл ,сайман филипс,стив гад, мат соръм, йан пейс :inlove: Цитирай
Red_Bull_Dog Отговорено Март 10, 2005 Отговорено Март 10, 2005 За мен идолите са малко по-различни-базирано на това на което най-много се кефя 1.Барабаниста на DArk Tranquillity-Anders Jivarp ако се не лъжа се казваше чуите само Cornered от предпоследния им албум Exposures In Retrospect And Denial 2.Ник Баркър(май последно в Димму Боргир беше)(без коментар) 3.Ларс Улрих(специално заради албума от 88-оня с правосъдието-между другото никъде не се чува раид чинел в него,но странно-не чувствам липсата му-а вие? За следващите места си съперничат твърде много народ-като се почне от този на Перъдаис лост(Draconian Times) и се стигне до system of dawn с ненормалния им барабанист,които в песни като кавъра на Snowblind на ози прави некакви ненормални неща... Майк портной почти не съм го слушал-имам само едно негово соло в къщи но не е цялото -сигурно е добър не знам) Венко от Куку бенд също е много голям за мене...Листата е отворена Цитирай
Baby Thomas Отговорено Март 11, 2005 Отговорено Март 11, 2005 Simon Philips Jeff Campitelli Dave Weckl Ian Paice ..... Цитирай
Uraganski Отговорено Март 23, 2005 Отговорено Март 23, 2005 (Редактирано) И аз да добавя:1 Вини Колаюта 2 Омар Хаким 3 Марвин ''смити''Смит 4 Картър Бюфорд 5 Ману Каче ................................................... Редактирано Март 23, 2005 от Uraganski Цитирай
the_gorer Отговорено Март 23, 2005 Отговорено Март 23, 2005 Gene Hoglan Paul Bostaff Paul Mazurkiewicz Dave Lombardo Mathias Liebetruth А нали знаете за онова интервю на Дейв Ломбардо, дето го питат какво мисли за Ларс Улрих, а оня вика: "Ами вижте сега, Ларс не може да свири на барабани, но иначе е много добро момче" Цитирай
fake Отговорено Март 23, 2005 Отговорено Март 23, 2005 абе според мен и двамата не могат да свирят на барабани но им се кефя защото са големи мозъци много яко си правят парчетата.... Цитирай
Recommended Posts