Fanatik_Priest Отговорено Февруари 17, 2007 Отговорено Февруари 17, 2007 Абе я кажете - някой може ли да каже някакви впечатления за тая китара? Заслужава ли си парите? Гледам има си Флойд, ама като е такава цената да не да е минал покрай Флойд. Серенгети - ти като я поръча тая китара - пристигна ли? Кажи си мнението за нея. Нещо взех да се замислям дали има голям смисъл като за първа 7-струнна да си взимам нещо ептен скъпо (още повече, че ако е скъпо, няма да е скоро) пък тая май ми хареса - цената хубава, ама ми трябва и някакво мнение. За марката нищо не знам, ама като се разтърсих в томан-а - гледам в най-продаваните китари само от тая марка. Цитирай
Tomov Отговорено Февруари 18, 2007 Отговорено Февруари 18, 2007 И на мен ми е адски интересно дали е дошла и ако да, то как се държи китарата... Цитирай
jFog Отговорено Февруари 18, 2007 Отговорено Февруари 18, 2007 точно таз китара я бях нацелил преди време.. Симпатяга е че е ефтино копие на Ибанес=а е..ма може и да е сходна като качество.. и на мен ми е интересно нещо повече около китарата. Като дойде пич да постнеш некой звук и впечатление. Успех Цитирай
serengeti Отговорено Февруари 22, 2007 Автор Отговорено Февруари 22, 2007 Пичове,мертека пътува незнам кога ша дойде.Сега нямам китарка и само кадето не я сънувам тая.Но доколкото гледам ревюта тази марка едни я плюят други хвалат-явно е кво ти се падне.Иначе не очаквам кво знае колко ша си зема некое джаксънче на старо и ше си го права по натам като се опарича че са и други боклуци си напазарувах.Аре със здраве! Цитирай
Fanatik_Priest Отговорено Февруари 23, 2007 Отговорено Февруари 23, 2007 Ами хубаво баце, ама като дойде пиши задължително какви са ти впечателнията! Цитирай
alxlz Отговорено Февруари 23, 2007 Отговорено Февруари 23, 2007 Като дойде пиши дали е имало мито, ддс нещо, че ми е интересно как стоят нещата сега като сме в Евросъюза Цитирай
serengeti Отговорено Февруари 23, 2007 Автор Отговорено Февруари 23, 2007 Баце няма мито,няма акциз,няма туй онуй само ДДС 19 % в Германия Цитирай
avaavaava Отговорено Февруари 23, 2007 Отговорено Февруари 23, 2007 A тия от митницата ще ти звъннат ли на GSM -а ,(ако си дал де) ако нещо се обърка като дойде китарата? Да кажеме че не си получиш известието примерно.. Ако закъснееш при получаване слагат ли ти някакви такси престой? Цитирай
sevenstring Отговорено Февруари 23, 2007 Отговорено Февруари 23, 2007 ... Заслужава ли си парите? Гледам има си Флойд, ама като е такава цената да не да е минал покрай Флойд. ... След няколко месеца дебнене си купих моята седемструнка (Washburn с FR и Buzz Feiten + егати солидния hard case) от music123.com за точно 189 долара (беше намалена с 10-20 долара, щото има едно малко отчупване на боята в долната част на тялото, дето въобще няма никакво значение за нищо и даже не се и вижда много-много). Евтина-евтина, ама грифът й е като на Ibanez, та свиря на нея по-лесно, отколкото на стратокастър, и въобще съм супер доволен от почти всичко (само ъпгрейднах бридж-адаптера). Тия Harley-не-знам-какво-си определено ми се чинят по-куча марка, ама не бих се учудил и от тях да става нещо читаво; освен това поне на пръв поглед ми се струва, че направили точно същото, което и Washburn (в първата секунда почти я припознах с моята като дизайн и конструкция), ама да изчакаме колегата да си я получи, да я пипне и да разкаже от първа ръка как е. Цитирай
Dark Skywalker Отговорено Февруари 24, 2007 Отговорено Февруари 24, 2007 A тия от митницата ще ти звъннат ли на GSM -а ,(ако си дал де) ако нещо се обърка като дойде китарата?Тия от митницата вече нямат нищо общо. Няма митница между България и другите държави от ЕС. Ако някой трябва да звъни на GSM-а, това трябва да е спедиторът. Цитирай
avaavaava Отговорено Февруари 24, 2007 Отговорено Февруари 24, 2007 A тия от митницата ще ти звъннат ли на GSM -а ,(ако си дал де) ако нещо се обърка като дойде китарата?Тия от митницата вече нямат нищо общо. Няма митница между България и другите държави от ЕС. Ако някой трябва да звъни на GSM-а, това трябва да е спедиторът. а дано че и аз съм също на тръни щото поръчах една китарка ама...ще видим. Цитирай
serengeti Отговорено Февруари 25, 2007 Автор Отговорено Февруари 25, 2007 Нема страшно щото пратката е застрахоевана.Дори нящо да се осере ще ти пратят нова. Цитирай
Fanatik_Priest Отговорено Март 10, 2007 Отговорено Март 10, 2007 Да бе верно, дойде ли, че ми е интересно какво представлява? Цитирай
Recommended Posts