7thString Отговорено Февруари 28, 2012 Отговорено Февруари 28, 2012 ^^ У мен никога не се е показвало желание да сменям 10 звука на лайв... имам си клийн, ритъм и лийд бленди нагласени, които ме кефят и гледам да усъвършенствам и толкоз... да не съм луд като гламав да играя хоро върху разни педалчета Останалото са двете врътки и ключета на китарата които ми дават още много свобода за звук А вие колко бленди ползвате на лайв? Цитирай
bluelemon Отговорено Февруари 28, 2012 Отговорено Февруари 28, 2012 Ами сигурно и другите хора така правят. В смисъл тези с педалчетата си имат лупър, примерно като този http://n-audio.net/6...witching-system, с който имат също лийд, ритъм и клийн и там каквото ти се ще. Идеята на педалчетата е малко по различна. Цитирай
Kalmar Отговорено Февруари 28, 2012 Отговорено Февруари 28, 2012 Аз съм на мнение, че камиончетата са по-добрия вариант. Особено бутиковите такива. Преди години свирех с процесори, но постепено установих, че в процесорите винаги има някой друг компромис, ако не и повече. Аз ползвам три канала драйв от лампов усилвател, като добавям при необходимост кривене от овърдрайв педалчета. За различните ефекти ползвам различни марки и модели, но пак педалчета. Предпочитам дилей на TC или Strymon и LFO ефекти на Strymon, Ibanez (MAXON) и някои други. Цитирай
Recommended Posts