eL_NinYo Публикувано Март 8, 2005 Share Публикувано Март 8, 2005 позволявам си да се намеся във вашата секция,защото много ми е интересна тази тема. Аз лично предпочитам камиончетата,но понеже повечето от вас си падат по твърдата музика,предполагам,че ще ме оборите... :guitar: Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
AXE Отговорено Март 8, 2005 Share Отговорено Март 8, 2005 Това вече го обсъдихме в темата за усилватели срещу процесори. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Nikifena Отговорено Март 8, 2005 Share Отговорено Март 8, 2005 А да питам аз що в раздел китара се ги обсъждате тези неща... че те се касаят и за басистите без басистите вие китаристите сте нищо Айде земете се стегнете и си пишете за китара тук а тези общи теми като усилватели лампи или транзистори и тн да са в хардуер или някъде другаде Не пренебрегвайте нас простите басисти : ) Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Atari Отговорено Март 8, 2005 Share Отговорено Март 8, 2005 Nikifena - така е Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
stratocaster Отговорено Март 8, 2005 Share Отговорено Март 8, 2005 позволявам си да се намеся във вашата секция,защото много ми е интересна тази тема.Аз лично предпочитам камиончетата,но понеже повечето от вас си падат по твърдата музика,предполагам,че ще ме оборите... :guitar: а двете ръце гласувам за камиончетата ако можех и краката да си вдигна щеше да е супер Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
spotlight_kid Отговорено Март 8, 2005 Share Отговорено Март 8, 2005 позволявам си да се намеся във вашата секция,защото много ми е интересна тази тема.Аз лично предпочитам камиончетата,но понеже повечето от вас си падат по твърдата музика,предполагам,че ще ме оборите... :guitar: баси изобщо не мисля кое е по-добото ...защото съм убеден в силата на камиончетата...процесорите дават звук много по лесно..по лесен е за използване Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
TONY Отговорено Март 8, 2005 Share Отговорено Март 8, 2005 има процесори и процесори - тоест кофти и много яки(и такива по средата) така е и с камиончетата и с усилвателите Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
niki123bg Отговорено Март 8, 2005 Share Отговорено Март 8, 2005 има процесори и процесори - тоест кофти и много яки(и такива по средата)така е и с камиончетата и с усилвателите Именно Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Shakesbeer Отговорено Март 8, 2005 Share Отговорено Март 8, 2005 Кво е камионче!? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
peshoy2k Отговорено Март 8, 2005 Share Отговорено Март 8, 2005 Кво е камионче!? товарно МПС Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Topsun Отговорено Март 8, 2005 Share Отговорено Март 8, 2005 Кво е камионче!? товарно МПС умалено и направено на играчка Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
assoass Отговорено Март 8, 2005 Share Отговорено Март 8, 2005 и акумулатор на 9V Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Dushmanina Отговорено Март 8, 2005 Share Отговорено Март 8, 2005 За яки хеви тресни ползвайте само Краз, Белаз и други руски чудовища. :green: Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
TONY Отговорено Март 8, 2005 Share Отговорено Март 8, 2005 Кво е камионче!? камиончета - педалчета - тия дето са по един ефект и середят по земята -да знаеш и басистите ги ползват - но в по ограничени количества и да не се запиеш тоя нощ до безумие утре сме на репетиция :hello: Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Topsun Отговорено Март 8, 2005 Share Отговорено Март 8, 2005 и да не се запиеш тоя нощ до безумиеутре сме на репетиция :hello: хората как се разбират вече за репетиция Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts