olygofren Публикувано Февруари 8, 2007 Публикувано Февруари 8, 2007 Предлагам някой от шефовете да изнесе малко вътрешна информация, а именно: на кои дати най-много хора са се регистрирали, колко е средният брой регистрации на ден, колко от акаунтите могат да се сметнат за действащи по някакъв признак, колко хора на какво свирят (това ще е по-сложно, ще трябва малък скрипт)... и такива най-различни цифрови измерения на музикантството у нас. Въобще каквото сметнете за възможно да се покаже от това, което дава форума като служебна информация. Мисля, че е интересно и ако няма полза, няма да навреди никому. Например на мен ми е любопитно има ли някакви събития, около които нови хора да са се ентусиазирали да се занимават с музика. Е, ако съм единствен фен на идеята, няма нужда. Цитирай
musicman Отговорено Февруари 8, 2007 Отговорено Февруари 8, 2007 Сори пичове, ама нямам толкова свободно време Но съм обещал да напиша скрипт, който да показва топ 100 на игнорнатите юзъри Демек кой най-много е бил поставен в игнор листите ви Цитирай
olygofren Отговорено Февруари 9, 2007 Автор Отговорено Февруари 9, 2007 (Редактирано) Няма ядове, по-скоро идеята ми беше от време на време да правиш copy-paste на статистиките, които самия форум дава в административния панел. Ама не е и толкова важно, просто ми хрумна. Редактирано Февруари 9, 2007 от olygofren Цитирай
musicman Отговорено Февруари 9, 2007 Отговорено Февруари 9, 2007 Ето ви независима статистика Цитирай
olygofren Отговорено Февруари 9, 2007 Автор Отговорено Февруари 9, 2007 (Редактирано) Супер. Сега човек може да стои и вманиачено да търси тенденции в развитието на форума... Например имаме посетители от: Syrian Arab Republic Kenya Senegal Palestinian Territory Armenia Uganda Dominican Republic Tunisia Albania Любопитно, а? Редактирано Февруари 9, 2007 от olygofren Цитирай
wessy Отговорено Февруари 9, 2007 Отговорено Февруари 9, 2007 или може би проксита от тези държави Анонимаизър про ала бала Цитирай
Recommended Posts