kamenangelov02 Публикувано Юли 25, 2017 Share Публикувано Юли 25, 2017 Здравейте! Наскоро закупих Yamaha DGX 650 , 88 hammer- action keys. Много съм разочарован от вградения рекордер на свирката. Не може да се лууп-ва нормално - има един "служебен" бийт преди всеки лууп. Предишната ми свирка беше от PSR сериите и се оказва, че много ми липсва възможността да си създаван автоматичен акомпанимент, с квантинизация, няколко тряка (drums, bass, perc, 1,2,3), както и да "гася" някои тракове от вградените акомпанименти. Основната употреба на свирката е импровизации в домашни условия върху някаква подложка. Не ми е удобно всеки път да работя през DAW ( Reason примерно), за да си създам подходящ аранжимент за свирене. Ще търся варианти да я заменя с по-подходяща за целта свирка. Масовите аранжори обаче са с "леки" клавиши и не ми се иска да минавам обратно на такива. Можете ли да ми препоръчате подходящ 76 / 88 клавишен аранжор/сиквенсър в ценови диапазон 1000-1300лв.? Бях се засилил преди това към yamaha PSR EW400, но мисля че е голям компромис спрямо това, което търся. Благодарен съм на всеки за дадените съвети! Поздрави, Камен Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Lorimar Отговорено Юли 26, 2017 Share Отговорено Юли 26, 2017 Привет! YAMAHA ли трябва да е клавира който търсиш или друг - имам предвид ROLAND, KORG? Специално PSR EW400 не е за препоръчване поне според мене/Recording - само 6 трака/, а за този ценови диапазон 1000-1300лв не може да се намери хубав клавир Arranger/Sequencer, 76 клавиша, полутежка клавиатура! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Koobenot Отговорено Юли 26, 2017 Share Отговорено Юли 26, 2017 Моят съвет е да разгледаш каво предлага немския магазин Thomann. Има различни категории и филтри, а поръчката за България можеш да направиш през musicworld.bg (Динакорд). Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts