studio45 Публикувано Февруари 6, 2007 Публикувано Февруари 6, 2007 Въпросът ми е може ли да се работи едновременно с две карти ? Благодаря Цитирай
f1_sound Отговорено Февруари 6, 2007 Отговорено Февруари 6, 2007 Зависи от много фактори, но принципно не трябва да имаш проблем, просто, трябва да дадеш, в софта дето използваш от къде да влиза сигнала, е разбирасе и двете карти трябва да са с качени драйвъри, да са разрешени от биоса, искам да кажа ако едната е дънска НО никога ни може да плейват и двете едновременно, ползваш входовете и на двете, но плейваш само от едната Но има и карти на които драйвърите се бият с драйвърите на другата карта и е възможно да не може да ги сработиш, щото обикновенно звукова карта за запис се слага на самостоятелно системно прекъсване за да не се "бие" с други устройства Цитирай
LOE Отговорено Февруари 6, 2007 Отговорено Февруари 6, 2007 аз доскоро бях с 3 - не се тревожи, няма проблеми Цитирай
stormchaser Отговорено Февруари 6, 2007 Отговорено Февруари 6, 2007 Няма проблем, даже понякога е по-добре Просто задаваш пътя на сигнала (както каза f1_sound) и правиш настройките отново (за sample rate). Цитирай
studio45 Отговорено Февруари 7, 2007 Автор Отговорено Февруари 7, 2007 Благдаря на всички при мен случаят е следния Tascam U220 2 in 2 out USB + M-audio audiofile 2 in 2 out USB може ли да се ползват 4-те входа за запис? Цитирай
f1_sound Отговорено Февруари 7, 2007 Отговорено Февруари 7, 2007 (Редактирано) Имам лошето предчувствие, че точно тези два модела може да не тръгнат щото са USB и специално, таскама много не обича да се сработва с други ЮСБ-та /аз едно време имах US122 и с втори същият таскам, не ставаше / дано при теб да нямаш този дерт,щото все пак едната карта е различна от другата, различни драйвъри и.т.н.... успех Редактирано Февруари 7, 2007 от f1_sound Цитирай
yamaha Отговорено Февруари 7, 2007 Отговорено Февруари 7, 2007 ... НО никога ни може да плейват и двете едновременно, ползваш входовете и на двете, но плейваш само от едната На единия си комп имам 3 карти - на другите 2 - по 2 бр. При правилни настройки няма никакви проблеми да работят едновременно....дори могат и да свирят едновременно - в мултитрак - с пренасочване на всеки канал, а от десктопа - с различни плеъри....едната с уинамп, другата с медиа плеъра, третата с някакъв друг....но никога не ми се налага, защото е безсмислено. Цитирай
f1_sound Отговорено Февруари 8, 2007 Отговорено Февруари 8, 2007 yamaha аз имах в предвид, че със софта с който записва не може да плейват и трите а само една, иначе, уинампи, медиа плеари и други подобни, че могат то се подразбира бре Цитирай
Recommended Posts