jabs Отговорено Юни 18, 2017 Отговорено Юни 18, 2017 Много готини идеи. Ударните - жив запис от кахон ли е? Цитирай
Лими Отговорено Юни 19, 2017 Автор Отговорено Юни 19, 2017 (Редактирано) ^ Ударните са мембранни - глинена табла с животинска кожа, тарамбуки и други видове, както дървени, така и метални. Изсвирени са от Славчо Битраков, а някои от мен и др. Кахон няма. Жалко, че записването не е на добро ниво, но става за информативно демо. П.С. Ако на някой му се свири такава музика да се обади и заедно може да направим още такива парченца. Няма значение на какъв инструмент свири, та бил той и електронен. Важното е да има и акустично присъствие. Аз ще представя още няколко нещица скоро. Редактирано Юни 19, 2017 от Лими 1 Цитирай
Лими Отговорено Юли 2, 2017 Автор Отговорено Юли 2, 2017 Още две акустични къси парченца. "Вода" "Вятър" 2 Цитирай
Лими Отговорено Септември 7, 2017 Автор Отговорено Септември 7, 2017 "Без начало и без край..." 2 Цитирай
Лими Отговорено Септември 8, 2017 Автор Отговорено Септември 8, 2017 (Редактирано) Флейтата и перкусиите ги свири/импровизира Славчо Битраков - група "Славяни", "Дилема", и "Отряд 13" Редактирано Септември 8, 2017 от Лими Цитирай
Лими Отговорено Октомври 3, 2017 Автор Отговорено Октомври 3, 2017 (Редактирано) Есента е най-златният и меланхоличен сезон и затова ме е вдъхновила за тази "Есенна импресия". Редактирано Октомври 3, 2017 от Лими Цитирай
Лими Отговорено Октомври 29, 2017 Автор Отговорено Октомври 29, 2017 (Редактирано) И малко сюрреалистичен кавал с перкусии - "Когато светлината застине в камък" Преход към електроника, семплери, ел китари, вокал и пак кавал - "Лека походка" П.С. Ако на някой, независимо с какъв инструмент, му се свири такава музика да ми се обади и да действаме. Това е акустичен проект, но може да се използват и електронни инструменти плюс вокал. Няма ограничения и съм готов на всякакви експерименти стига да работиме здраво и забавно. Добре дошли са музиканти от всякакви възрасти и полове, както и красиви, сексапилни, плешиви, дебели и грозни! Основните изисквания са ми богата музикална фантазия и добро професионално ниво! Редактирано Октомври 29, 2017 от Лими Цитирай
Recommended Posts