Pianoslayer Публикувано Юни 14, 2017 Публикувано Юни 14, 2017 Здравейте, надявам се това е правилното място за тази тема! Проучвам пазара за дигитален четец за ноти. Аз съм пианист и свиря по всякакви събития и места и от време на време ми се налага да мъкна твърде много и тежки ноти. Да не говорим, че обръщането на ветровити места си е цяло предизвикателство. В момента излиза една жестока джаджа на GVIDO - http://goodereader.com/blog/electronic-readers/gvido-13-3-dual-screen-music-reader-review но ми е много скъпа. Друг вариант, който харесах е на apple IPAD pro, което е в поносими парични граници. Въпроса ми е, някой може ли да ми препоръча нещо, което ползва - независимо от парите,искам да имам предложения от хора, които работят или са работили с такова устройство. Иска ми се дисплея да е колкото а4. Благодаря предварително Цитирай
musicman Отговорено Юни 14, 2017 Отговорено Юни 14, 2017 Бре, имало нещо по-скъпо от iPad про, мислех, че Apple са най-големите безсрамници По темата. Аз ползвам iPad, макар и не Pro, но върши чудесна работа. Има си програми в които може да си пишеш ноти, да вмъкваш pdf-и или само да си пишеш акордите. Виж според нуждите си избери нещо. Да не говорим,че паметта му е по-голяма от на GVIDO-то и можеш да го ползваш за още един куп неща. Цитирай
Pianoslayer Отговорено Юни 26, 2017 Автор Отговорено Юни 26, 2017 В крайна сметка си взех iPad Pro 12.9. Вече имах възможността да го пробвам няколко пъти и е жестока машина, възможностите му са неограничени и музикалните апликации работят пефектно. Определено го препоръчвам,ако някой се чуди. Цитирай
musicman Отговорено Юни 27, 2017 Отговорено Юни 27, 2017 Много добър избор, няма да съжаляваш. Поздрави! Цитирай
Recommended Posts