Георги Тотев Отговорено Юли 5, 2011 Отговорено Юли 5, 2011 (Редактирано) Ако се настрои правилно ... ДА, ще звучи по-добре! А и имай предвид, че в началото китарата ще се разстройва по-бързо докато "улегнат" струните ... да не се плашункаш ... Поне 1-2 дена ще ти се налага да я настройваш наново! А как мислиш да я настройваш по слух или с тунер? Поздрави! Герги Редактирано Юли 5, 2011 от Георги Тотев
Diddy Отговорено Юли 5, 2011 Отговорено Юли 5, 2011 Ами аз ще търся специален човек за настройване (забравих как се казва), защото въобще нищо не разбирам и ме е страх нещо да не разваля. Иначе от септември се записвам на уроци! Поздрави! (:
Георги Тотев Отговорено Юли 5, 2011 Отговорено Юли 5, 2011 (Редактирано) За каква китара все пак става въпрос, ако мога да попитам? Герги П.П. : За лютиер става въпрос, а от кой град си ... питам заради "даскала" Редактирано Юли 5, 2011 от Георги Тотев
Diddy Отговорено Юли 5, 2011 Отговорено Юли 5, 2011 Китарата нямам идея какъв вид е, защото помолих една приятелка и тя ми даде нейната, която не е използвана от много време. Предполагам е класическа. А иначе съм от Перник (:
Baby Thomas Отговорено Юли 6, 2011 Отговорено Юли 6, 2011 Търси кой да те научи, а не кой да ти я настройва. Това не е пиано, което се "води" на акордьор един път годишно. Китарата се настройва преди всяко свирене, а по-гадните дори на всеки 10-15 мин. Когато започвах и аз така намерих една китара и човек който да ми я настрои и след точно 15 мин. вече трябваше да го викам наново...
Recommended Posts