X_eNeMy Отговорено Февруари 9, 2007 Автор Отговорено Февруари 9, 2007 Темата не е КОЙ КАКВА КИТАРА СИ Е ПОРЪЧАЛ а струват ли си българските къстъм китари парите и на световно ниво ли са. Т.е. очаквам някакви коментари по къстъм китари от собствениците им тук. Цитирай
Dikata Отговорено Февруари 10, 2007 Отговорено Февруари 10, 2007 ами отговора,според моето скромно мнение е следният-някои са на доста добро ниво,а други не стават за долна дьска на ко4ина.в бьлгария има някои,които пипат добре.но не е добре да се правят сравнения.хората имат разли4ни гледни то4ки.и сравненията трябва да се правят от хора,които разбират.това мисля ,като става дума за ел.инструменти.за акусти4ни-да ,има доста добри маистори.никои не е4 4увал за тях,за6тото работят за 4ужбина.познавам двама ,трима. Цитирай
Overdrive Отговорено Февруари 13, 2007 Отговорено Февруари 13, 2007 Aз пък имам един хъмбъкер, навиван от въпросния Цветан, който си купих от Ахе и мога да кажа че е много по-добър от повечето адаптери на пазара (с изключение на дънкан, димарцио и т.н. скъпи марки) Цитирай
Overdrive Отговорено Февруари 13, 2007 Отговорено Февруари 13, 2007 Aз пък имам един хъмбъкер, навиван от въпросния Цветан, който си купих от Ахе и мога да кажа че е много по-добър от повечето адаптери на пазара (с изключение на дънкан, димарцио и т.н. скъпи марки) Цитирай
Recommended Posts