Black Bird Публикувано Февруари 1, 2007 Share Публикувано Февруари 1, 2007 ЧУЙТЕ ЕДНА БЪЛГАРСКА БАНДА! http://www.myspace.com/clearland ФЕН СЪМ! Е ТВА Е >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> жалко че не съм чул.. МИСЛЕХ СИ ДРУГИ РАБОТИ в последно време.... Вокалите на места ми звучат МАгелан една моя МНОГО любима банда! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
starfish Отговорено Февруари 1, 2007 Share Отговорено Февруари 1, 2007 (Редактирано) Не е зле , а на тоя пич соловите композиции са "Perpetual Burn" 2 Редактирано Февруари 1, 2007 от starfish Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
zanev 70 Отговорено Февруари 2, 2007 Share Отговорено Февруари 2, 2007 Добре е много добре . Тъжно е 4е пи4овете са само двама - 4удя се защо в БГ не може една цяла група да се направи ..... а ина4е е жалко 4е не е 1988-90 година ... с тея пар4ета можеха да направят фурор.... мен ли4но ме кефят но като гледам тенденциите в погледните 10-15 години .... добре 4е е Европа щото групи като ТОТО отдавна щяха да са в историята ... за жалост... Цеко Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
maringtr Отговорено Февруари 2, 2007 Share Отговорено Февруари 2, 2007 О аз ги знам ClearLand още от 2003та година. Имам им и диска - много е готин и няма да съжалявате ако си го купите! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Black Bird Отговорено Февруари 2, 2007 Автор Share Отговорено Февруари 2, 2007 Така е Занев///голата истина Поне са се старали! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
stratocaster Отговорено Февруари 2, 2007 Share Отговорено Февруари 2, 2007 невероятни са, отдавна бях слушал някои от парчетата и ги бях запилял, сега съм мноог радостен, че отново имам шанс Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
JS_Ibanez Отговорено Февруари 2, 2007 Share Отговорено Февруари 2, 2007 Познавам ги и двамата ли4но. Страхотни са )) Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Jordan_J Отговорено Февруари 2, 2007 Share Отговорено Февруари 2, 2007 (Редактирано) Митак, явно не си обърнал внимание - все пак става дума за Косьо Джамбазов ( My Space Profile ) . Вокала да не е Съни? Че така по име не мога да се сетя. Това е една малка част от всичко, което Косьо има зад гърба си като записи и стил. Оная вечер чух много по-нови техни работи. А иначе миналата година в друга формация щяха да подгряват Уайтснейк в Каварна ... Аз и преди съм казвал, че за мен Косьо е рок китарист Но. 1 на България. Освен това е от Варна А тия записи в частност, са май по-старички така ако не ме лъже паметта. Сега има и доста по-интересни техни неща ... Редактирано Февруари 2, 2007 от visiondann Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Black Bird Отговорено Февруари 2, 2007 Автор Share Отговорено Февруари 2, 2007 (Редактирано) Незнам. За първи път ги чувам-виждам Видях че Косьо ме е аднал и се изкефих на тази му формация с този певец Редактирано Февруари 2, 2007 от Black Bird Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Jordan_J Отговорено Февруари 2, 2007 Share Отговорено Февруари 2, 2007 Ми то е дълга история, но в момента Косьо работи с Нелко Коларов, когато Нелкича е в БГ (Варна) и не е на някое турне с Николо Коцев (както постоянно се случва). Трябваше да ги чуеш когато репетираха (в студио Мецофорте Варна) за концерта на Уайтснейк ... - щяха да съборят читалище Маяковски от бичкия, и стила им беше баш хеви тогава Друг път ще ти разправям подробности Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
JS_Ibanez Отговорено Февруари 2, 2007 Share Отговорено Февруари 2, 2007 Вокалиста се казва Николай от Бургас ( доскорошен вокал в ДианаЕкспрес ). Коцето е от Варна. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
JS_Ibanez Отговорено Февруари 2, 2007 Share Отговорено Февруари 2, 2007 Забравих да отбележа 4е Ники в никакъв слу4ай не е по лош китарист от Косьо. Ли4но мнение разбира се !!! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Jordan_J Отговорено Февруари 2, 2007 Share Отговорено Февруари 2, 2007 ^ Аз пък тъкмо щях да добавя, че Косьо изобщо не пее по-зле Има страшно висок глас и пее почти 1:1 Горан Едман (един от вокалите на Малмстийн) Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
JS_Ibanez Отговорено Февруари 2, 2007 Share Отговорено Февруари 2, 2007 Поздрави от Росен Fisher-a ;-))))))) Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Jordan_J Отговорено Февруари 2, 2007 Share Отговорено Февруари 2, 2007 ^Поздрави Фишера от Данчо Вижън-а Мислех, че е в Гренландия още ... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts