musicman Отговорено Октомври 27, 2004 Автор Отговорено Октомври 27, 2004 Второ, от 460 готови ефекта, използваеми са на повече от 10 (колкото и фрапантно да звучи), а ако трънеш да променяш нещо по някой ефект, там започва якото нервене и там е най голямата недомислица. Значи има около 60 критерия по които променяш звученето, ама шибаното е, че за да сейфаш каквото си направил е нужно да минеш през всичките 60 за да стигнеш до края дето е "сейф" НЕ МОЖЕ ДА СКИПНЕШ настройка и щеш, не щеш си цъкаш послушно 50 и кусур пъти за да сейфаш нещо... Това ми се струва наистина недомислено ... а за какво служат бутоните AMP SAVE и STORE тогава ? Цитирай
Mephistopheles Отговорено Октомври 28, 2004 Отговорено Октомври 28, 2004 Не питай Странното е че въпросния СЕЙФ бутон се ползва от дръм машината а АМП СЕЙФ се ползва за моментните настройки, на ефекта. В смисъл настройки които правиш, но ако смениш ефекта и после пак го върнеш, не са се запазили. Тва за видеокартата неможах да го направя. щото идея си нямам как да го включа в компа (казах ти че буксата е малко нестандартна) но щом са казали трябва да го може. Аз обаче няма да го ползвам дори някога да успея да го направя БТВ все пак има нещо дето не го пише никъде, но процесора си го има и мене ного ми е полезно. Беше нещо от рода на auto tuner, който непозволява да се разстрои китарата. Примерно мойто тремоло е много шибано и 4-5 пъти като натисна здраво ми дава, колкото и кофти да е, почти половин тон разлика :cry: Та като се появят такива несъответствия с тоналността в която си настроил китарата (която задаваш предварително) тая auto tune джаджа просто променя звука който излиза като краен продукт, така че да е същия както правилно настроената. Е тва е ноооо яко наистина Цитирай
Recommended Posts