Андрей Шопов Публикувано Май 3, 2017 Публикувано Май 3, 2017 Здравейте на всички!Имам въпрос относно JamVox!Разполагам с програмата и я инсталирах на компа,но доколкото зная тя върви в пакет с монитор който се включва с usb към компа ,а китарата в монитора(играе роля на кубе предполагам)!Не разполагам с такъв монитор,и въпроса ми е може ли ролята на монитора да бъде заменена от китарен usb-link,и през компа през програмата JamVox да си изведа звука с ефектите на тонколоните които са свързани към компютъра?!Благодаря предварително ако имате каквото и да е инфо.! Цитирай
wiseppman Отговорено Май 28, 2017 Отговорено Май 28, 2017 Ами имаш ли сериен номер? При мен програмата тръгна като си взе сериал от jamvoxa. Мисля, че без него не може. Цитирай
Андрей Шопов Отговорено Ноември 8, 2017 Автор Отговорено Ноември 8, 2017 Благодаря за съвета за номера....имам такъв,и програмата си работи след като я преинсталирах,но звука китарата не излиза като я включа!Явно нещо не правя както трябва в настройките!Реших проблема като си купих кубе Фендер Мустанг 1,сега е супер ! Цитирай
Recommended Posts