Jump to content
Българският форум за музиканти

Андрей Шопов

newbies
 • Content Count

  6
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Андрей Шопов

 • Rank
  Ослушващ се
 • Birthday 01/28/1967

Previous Fields

 • Инструмент
  китара

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Варна
 • Interests
  Блус,Рок,Соул,Фънк!

Recent Profile Visitors

450 profile views
 1. Андрей Шопов

  Фен клуб на българските китaри

  Здравейте!Имам една стара "Орфейка",и я възстановявам!Търся адаптери за нея,ако може да ми помогнете.....китарата е на заглавната ми снимка!Благодаря!
 2. Андрей Шопов

  JamVox

  Благодаря за съвета за номера....имам такъв,и програмата си работи след като я преинсталирах,но звука китарата не излиза като я включа!Явно нещо не правя както трябва в настройките!Реших проблема като си купих кубе Фендер Мустанг 1,сега е супер !
 3. Андрей Шопов

  JamVox

  Здравейте на всички!Имам въпрос относно JamVox!Разполагам с програмата и я инсталирах на компа,но доколкото зная тя върви в пакет с монитор който се включва с usb към компа ,а китарата в монитора(играе роля на кубе предполагам)!Не разполагам с такъв монитор,и въпроса ми е може ли ролята на монитора да бъде заменена от китарен usb-link,и през компа през програмата JamVox да си изведа звука с ефектите на тонколоните които са свързани към компютъра?!Благодаря предварително ако имате каквото и да е инфо.!
 4. Андрей Шопов

  Китара Nevada Chester

  Прочетох го току що,Благодаря за информацията !
 5. Андрей Шопов

  Китара Nevada Chester

  Проверих в някакъв английски форум в който случайно попаднах,твърденията са че е германска,други казват че е американска....продавача също!Нямам представа каква е,но звука и е прекрасен и е това което търся за Блус и по Класическия рок,а формата и и вида и наподобява 70s!Благодаря за вниманието и съвета!
 6. Андрей Шопов

  Китара Nevada Chester

  Здравейте на всички!Моля за мнението ви,и информация за китара Nevada Chester.Намерих я в един магазин за музикални инструменти на старо...стара е,но не е ясен произхода и!Пробвах я,има много чист звук и звучене...основно блусарско и рок в стил 60/70 те!Наподобява FENDER Stratocaster,но не съвсем във формата на китарата!Двуомя се дали да я купя,и ще ви помоля за мнение и информация ако имате такива?!Нов съм във форума,благодаря предварително!
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.