YtseJam Отговорено Януари 31, 2007 Отговорено Януари 31, 2007 И накрая нещо, което винаги съм казвал на учениците си: "Трябва ли да застреляме Ник Мейсън и да зачеркнем творчеството му, защото никога не се е качвал официално над 86 на метронома?" В дръмсолото в Умагума има тук-таме доста по-бързи метрономни мерки. Всичко останало в тази тема са нечовешки комплексарски изказвания. Не мога да разбера защо ви пречи какво правят другите, щом явно им харесва?
Egon Отговорено Януари 31, 2007 Отговорено Януари 31, 2007 На мен никой не ми пречи. Изказвам мнение. И не се смятам за комплексар
Katsko Отговорено Януари 31, 2007 Отговорено Януари 31, 2007 копеле бъркаш. на тях не им харесва. тва е състезание по комплексираност. тва е ЮЕсЕй. там всеки е готов да се направи на олигофрен по най-невероятните, безсмислени и унизителни начини, само и само да го дадат "он нешънъл тиви". повечето от тия "барабанисти" не свирят в смислени групи а някои дори не свирят в такива въобще. аз ше взема един братчет' от китайската опера, ше му покажа за 2 минути как се държат палки и след 5 години тренировки ще е отвял рекорда на Майк, ама това няма да го направи барабанист. както и да го гледаш си е цирков номер, в пъти по-безсмислен от чукането на манекенки или въртенето на палки по концертите колкото до Шуми, не бих казал че "свири" кой знае колко ма аз съм го гледал по германското тиви как си дрънка на едни барабанки вкъщи едно време и разправя, че тва било много отпускащо и голем кеф
Shima Отговорено Февруари 1, 2007 Отговорено Февруари 1, 2007 Да беше Joey от Slipknot рекорда щеше да е друг , пък е само той ..
KING4o_kardana Отговорено Февруари 1, 2007 Отговорено Февруари 1, 2007 Да беше Joey от Slipknot рекорда щеше да е друг , пък е само той .. иска ти се да
Spaz Отговорено Февруари 1, 2007 Отговорено Февруари 1, 2007 копеле бъркаш. на тях не им харесва. тва е състезание по комплексираност. тва е ЮЕсЕй. там всеки е готов да се направи на олигофрен по най-невероятните, безсмислени и унизителни начини, само и само да го дадат "он нешънъл тиви". повечето от тия "барабанисти" не свирят в смислени групи а някои дори не свирят в такива въобще. аз ше взема един братчет' от китайската опера, ше му покажа за 2 минути как се държат палки и след 5 години тренировки ще е отвял рекорда на Майк, ама това няма да го направи барабанист. както и да го гледаш си е цирков номер, в пъти по-безсмислен от чукането на манекенки или въртенето на палки по концертите колкото до Шуми, не бих казал че "свири" кой знае колко ма аз съм го гледал по германското тиви как си дрънка на едни барабанки вкъщи едно време и разправя, че тва било много отпускащо и голем кеф аре са и ти наказан в ъгъла с мене...
THE_INEXORABLE Отговорено Февруари 1, 2007 Отговорено Февруари 1, 2007 Уф, по-малоумни постове не съм чел скоро. Хората не са си посветили живота да достигнат такива скорости, а просто така се е получило в развитието им, понеже 100-тиците упражнения все пак водят не само до техника и т.н., ами и до скорост и зверски рефлекс, които, драги форумци, на вас ви е чуждо като понятие, сигурен съм. Иначе просто нямаше да плюете хората, които правят едно такова състезание, което и на мен ми е достатъчно интересно и забавно, за да го подкрепя с две ръце, стига да можех. WFD, "The Extreme Sport of Drumming" и т.н. Хората се занимават. И се надпреварват. Има стимул, има и смисъл значи. Комплексарите според мен са не там, където се изправят с/у великаните, ами тук, в този форум. Прощавайте, ако греша, въпрос на мнение. И надали ще видим някой от тук да се изправи там и да покаже, че може. Хахаха! Тъпото копеле е мноооооого прав!!! Приятно ви ядене на кисело грозде! Аз се кефя на бързо свирене, BLAST BEAT is my shit!, а то иска повече от "комплекси", "перчене" и сек'ви такива други глупости. Иска доста PRACTICE. Някой да може да се похвали с нещо такова? Хайде, признайте си, с какво темпо сте свирили най-много? Горе-долу? Ако някой каже над 200-220 bpm, искам някакъв запис. Aко ли не, само не ми казвайте "ееее, к'ъв си ти бе, комплексар, перко, тъпак" и пр. Само изказвам мнение. До скоро!
THE_INEXORABLE Отговорено Февруари 1, 2007 Отговорено Февруари 1, 2007 А да, и да си кажа. Наскоро Tim Yeung спечели титла за най-бързите крака (820+ bpm, не помня точно). Пичът е свирил с доста групи, сред които любимците ми Hate Eternal. Oще и с Decrepit Birth, Council of the Fallen и др. Други, които мисля, че не са участвали, но определено биха спечелили 1-ви позиции са: Derek Roddy, Tony Laureano, Flo Mounier, a защо не и Thomas Lang.
Zmeya Отговорено Февруари 1, 2007 Отговорено Февруари 1, 2007 както и да го гледаш си е цирков номер, в пъти по-безсмислен от чукането на манекенки или въртенето на палки по концертите То да беше цирков номер,да беше въртене на палки(Long live Alex V.H. )-хората да се изкефят.Ама то нито се чува кой е по-бърз, нито с колко е по-бърз... Добре за нас де.. Пък и смешно е да се кривят като маймуни там, при положение,че има компютри,петорни педали и други такива извратенящини.. А относно манекенките и палките-то иска чар.И яко въртене
Spaz Отговорено Февруари 1, 2007 Отговорено Февруари 1, 2007 глупости в общи линии. 5 загубени минути в четенето им
Danny47 Отговорено Февруари 1, 2007 Отговорено Февруари 1, 2007 Ако някой каже над 200-220 bpm, искам някакъв запис. Аз се опитвам да уравновеся 240 (по 4 шеснайстини на време), не мисля, че е бързо, но не мисля, че и е бавно. Правя го просто, за да имам бързина "зад гърба си". Дори и някой ден да достигна 260 например, никога няма да тръгна да претендирам с това... или да качвам филмчета в You Tube от типа "Check me out, I'm so amzing"! Свирете и се кефете! P.S. Моя х*й пък е 21см.
tupoto kopele Отговорено Февруари 1, 2007 Отговорено Февруари 1, 2007 Малък не мое да ти е 21 см....ама с тия 16-тини в 240 ме разби....аз над 190 (и то трудно много) 16-тини НИ МОА
Recommended Posts